Tnskmn Glsm9191 samsungtan aldım supurgemi gayet iyi skntisi yok çekim gücü Iyi herseyide kolayca çıkıp yikanabiliyr. Utumde philips azur pro ondanda gayet memnunum rahatlıkla kullanabilirsin canim
Glsm9191 198723 evet sürekli hazneyi boşalt filtreleri yıka daha sıkıntı yorumunuzla netleşti kafamdaki torbalı torbasız mı sorusu teşekkür ederim
198723 Glsm9191 Rica ederim Bana çok sıkıntılıydı teyzem aldı mesela bi kaç sonra evi bahçeli birine verdi eskisine geri döndü
Tucem Glsm9191 kesinlikle katılmıyorum az onc dediğim elektrolux mesela hazineyi çok rahat poşete döküp sonrasında su tuttuğunda miss gibi oluyor.asil sürekli torba kontrol etmek büyük problem.
Merve_278 Glsm9191 o zaman arnica tesla var süpürge ben onu kullanıyorum sesi de az şuanlık memnunum. sıkıntı yaşamadım.
Aleynasarica Canım %100 öneriyorum Beko 700₺ çokda uygun fiyatta bence bi düşün derim toz torbası yok hazneli
Ummuhanjeso Glsm9191 2 tane ayrı ayrı başlığı var çok kullanışlı hepa filtreli ve oldukça güzel. Toz haneli kullanışlı da çoookk iyi canım
zeynepdemirtaserol Glsm9191 dyson kesinlikle almayın. Miele marka süpürge aldım o kadar memnunumki. Detaylarını sormak için instagramdan yazabilirsiniz. Kullanıcı ismim aynı sevgiler🤍🤎
Damlabozz Philips powerpro compact ben çok memnunun evlenmeden öncede onu kullanıyordum çeyizime de aldım yine onu kullanıyorum , akrabalarımdan da kullanan var herkes memnun , çekim kuvveti yüksek , toz torbasız kullanışlı kesinlikle tavsiye ederim
Tucem Elektrolux pure c9 aldıktan sonra evin aslında en temiz halinin bile nasıl girli olduğunu gördüm🤣Dyson ile yarışan bir model kesinlikle bakmalisiniz. Utude Tefal kazanlı ütü kullanıyorum tam 8 sene oldu el ayak gibi birşey.
meliccccc Glsm9191 elektrikli supurge kesinlikle arcelik kanguru efsana bende kullaniyorum ayari kademeli sen kendin ayarliyosun hizini vee taa haliyi yerinden kaldiriyo canm oyuzden tavsiye ederim
Sonayy38 meliccccc Glsm9191 bunu annem ve ablam kullanıyor rahat 1 yıl çok güzel çekişi oluyor sonra gücü düşüyo
Sonayy38 Glsm9191 arçelik s 7564 kullanıyorum 8 aydır falan gayet güzel toz torbasız oluşu çok pratik oluyor çıkart dök yıka tertemiz duruyor Fiyatıda uygun
meliccccc Sonayy38 süngeri yıkayin butun pislik toz orda birikiyo cunku ayni guce geri donüyoo ben 4 senedir kullaniyorum masallahi var