Sndz95 Kizlar 5+3 haftalik hamileyim iki gundur mide bulantim durmuyor, ne yapsam bilemiyorum, bisey yiyemiyoeum koku hassasiyeti var bide, cok kotuyum, bana yardim edin nasil atlatabilirim, neler yesem geçer acaba 😔😔
1989-- Sndz95 bir an once geçer inşallah :( ben tuzlu limon yedim ayva yedim beyaz lrblebi yedim bu sekilde atlattim 6. Haftada basladi 14. Haftada bitti çok şükür ara ara yinrnoluyor ama o sekilde değil
Sndz95 Deletedmom137 doktoruma soylerim, ama fransada satiliyor mu bilmiyorum, yinede bi ismini soylerim, insallah vardir, bisey yiyemiyorum cok tesekkurlee canim
Deletedmom137 Sndz95 yaa üzüldüm kuzum bana bu ilaç çok iyi geldi yeşil elma yıyebilirsin iyi gelıyor
Sndz95 Deletedmom137 cok uzuldum bende ama bi akrabam yakinda on bes gunluge gidecek reçetesiz aliniyorsa, ona aldiririm, cok sagol canim elmayi denicem😘
Sndz95 1989-- cok tesekkur ederim canim, bunlarida denicem insallah ise yarar, insan bisey yiyemeyincede korkuyor bebek beslenemiyor diye
1989-- Sndz95 bebek ilk 3 ay senin yediklerinden degil vucudunda depolu olanlardan cekiyor canim o yuzden üzülme