Gamzeli 25 haftalık hamileyim. Doktorumu çok çok beğeniyorum normal doğum diyor biraz korkuyorum giden ve normal doğum olan var mı?
Sultan42 Gamzeli ben konyalıyım bi fikrim yokta zaten konuyla ilgili hastanenin adı dikkatimi cekti vay be nekadar uzun bi ismi var düşünsene soruyorlar hangi hastaneye gidiyorsun Ermeni..........bıdı bıdı bıdı bişey 😂 kormayın normal Doğum gibisi yok normal oluyorsa ne güzel bir şans bu
Melegimveben Gamzeli o doktoru bilmiyorum ama flora çitgeze gidiyorum çok memnunum 😍 doğum için sezaryen istedim ve zorlamadı normal yap demedi kabul etti 🤗
Gzd Gamzeli kuzenimin doktoru, o çok memnun kalmıştı banada tavsiye etti ama bize baya uzakta kalıyo hastane, normal doğum değil ama sezeryan oldu o kendi isteğiyle ağavni hanımda iz kalmasın diye çok küçük bi kesi atmıştı hatta 😌
Gamzeli Sultan42 ağavni tezenli kısmı doktor ismi 😊😊 bormal dogum istiyorum bende ama işte kokmasam bide 😅
Gamzeli Melegimveben aalında normal doğumu ben kendim istedim ama canım doktorumun nasıl normal dogum yaptırdıgınj merak ettim 😊😊 inşallah sende sağ sağlim bebişini kucagına alırsın ❤🙏🏼
Melegimveben Gamzeli bende korkudan sezaryen istedim 🤗 sende sağ salim kucağına alırsın inşallah kuzum 😘