Bence kızlar yaptığınızın bir açıklaması yok hiç kızmayın ama bende sigara içen biriydim ki ben bağımlılıktan da değil severek hatta bayıla bayıla içiyordum yani sizden daha kötü bir durumdaydım ama hamile olduğumu öğrenir öğrenmez dedim ki ben bana muhtaç olan yavruma bu kötülüğü yapamam o gün bir dalla kapadım ondan sonra sadece iki kere falan fırt çektim ertesi günü ve sonrasında tamamen bıraktım. Şuan 8.ayımdayım ve bu aya gelene kadar hep canım istedi hep içmek istedim ama dedim ki benim canım istiyor diye benim kendi evladıma asla bunu yapamam. Yani yok bırakamıyorum yok dayanamıyorum bunlar fasa fiso bunun bir telafisi yok. Kendi evlatlarınızda sorun olmazsa torunlarınızda kesin olacak iyice araştırın. İlk öğrendiğimde kendimi sigaradan soğutmak için hamilelikte sigaranın zararlarını okuyup durmuştum sizde okuyun etkili olur belki,az vicdan lütfen. Bu hayatta herşey istedikten sonra olur,bizler anneler olarak kendi evlatlarımıza böyle bir kötülük yapmamalıyız kendinizi bırakamıyorum diye kandırmayın kimse benden çok sevmesindi sigarayı birini söndürüp diğerini yakardım ben hamile olduğımu öğrenene kadar ama evladım için hemen bıraktım ve ben yapmam gerekeni yaptım olması gereken bu,marifet değil yapılması gerekendir. Bilinçlenin ve bir an önce bırakın lütfen,evlatlarınızın torunlarınızın sağlığıyla oynamayın güzel anneler.