Merhabalar
Nerden başlasam ki bilmyrm zaten 33 haftalık riskim vardı biliyrdk ilaçlar verildi bana ama demek geleceği varmış minik tavşanımın hep doğum hikayelerini okuyrdm burda ne zaman bende yazacam diye ve şuan sıra bende ama yani tamına benim bebeğim şuan 2 ay 14 günlük oldu fırsat yoktu doğum hikayemi yazayım 😊ama çok güzel bir duygu ya anne oldum ben ya allahım isteyen herkeze versin insalah 🙏neyse doğum hikayemi anlatayım benim biraz riskli hamileliğim geçti zaten şükür olsun bisey olmadı bebeğime riskim vardı hastanede kaldım sonra eve gitmek istedm evde daha rahatım tabi ilaçlarda kulanyrdm sonra annemlere gitim annem bana iyi bakar çünkü Biliyrm neyse bir sabah uyandığımda kendimi tuhaf hisedyrdm ve zaten benim sürekli tuvalete gitme gibi bi durumun varda ama o gece dahada fazla olmuştu yarim saate bir 20 dakikada bir neyse uyudum sabah saat 8 de yine gitim geldim yatağa girdim uykuya dalacaktım ki idrar kaçırdım sandım birden ayağa kalktım lavaboya gidecektim ki olmadı suyum gelmişti hiç bilmyrdm ne olacak nasıl olacak çünkü ilk gebeliğim suyum geldi herkez uyuyr annemi uyan drdm anneme dedim bak suyum geldi herkez telâşlandi ben korku içindeyim allah korusun bebeğime bişy olacak daha erken diyrm hep öyle kendimce diyrm o telasta esimi aradım agliyorm çabuk gel doğum yapacam diyrm başladı diyrm eşim bi telâşlandı aceleden çıktık doktoru aramış eşim hepsi hazırlanmış beni beklyrmus benim zerre sancim yok sadece suyum geldi neyse telaşla hastaneye gitik doktorm muayene eti doğum başlamış dedi bebek iyi kalp atışı iyi yatışıni yapacaz bu akşam doguracan dedi neyse yatışımı yaptık özel hastanede oldu doğumum odama alındım ben annem eşim bende öyle rahatım hep nsty baglanyr iç sancim var ama ben hisetmyrm ve bebeğin kalp atışı iyi sürekli iyi cikoyr o yüzden doktor bana suni sanci vermedi artık hastaneden cıktı doktor akşam oldu geldi yanıma suni sanci vermicm sana sabaha kadar sancin olursa zaten olur olmasa artık yarın sana suni sanci verecem dedi tamam dedik uzanmism doğum oyledr diyrm😁rahatım öyle neyse saat akşam 7 oldu baktım hala hala arada bi sanci gelip gidyr 20 dakikada bir gelip gidyr neyse git gitikce daha sık sık oluyr hemşireler gelyr soryr sancin varmı diye arasira var diyrm zaten nst de cikoyr neyse kalkyrm yuryrm yürümek daha iyi gelyr çünkü baktım git gitikce o sancılar çoğalyr ve sanci olduğunda da cikmyr 5 10 saniye kadar neyse saat gece 9 oldu artık tam sancim oldu 10 dakikada bir oluyr yani artk acı çekiyordum ama nasıl sancılardı ya demek allahım güç kuvvet veryr ya nasıl aglyrm annem yanımda esim yanmda duşta sirtima karnima sicak suyla masaj yapti annem artk yeter dedim dayanmyrdm saat gece 10 yakın hepten sancim artık durmyrdu hemsrlr geldi zaten sürekli açılmayada bakyrdu artk bu sefer başlamıştı gerçekten çünkü 8 cm açılma olmuştu doktoru aradı benide doğumhaneye götürdü doktorum geldi sancilarim durmyr esimi istedim yanimda zaten oda istyrdu doktor gelsin dedi şükürler olsun artk doğuracaktım mejburdu allahım nasıl bisydi o sancılar bebek geldi gelecek eşim bana hep destek oldu doktorum aynı şekilde hemşirem ebem hepsi bana çok guz3l destek oldular şükürler olsun saat 10 doğru girdim doğumhaneye tam saat gece 22:36 da bebeğim geldi minicikti kucağıma verdi doktor allahım o sancıları o acıyı hepsini unutum okdr rahat oluyr ki insan ay yazınca tuhaf oluyrm unutmam herhalde o günü benim minik tavşanım i verdiler okdr güzelki allahım isteyen herkeze versin insalah bebeğim 2300 doğdu kuveze alacalardı kendi doktorum bize dediki gerek yok annesinin kucağında annesinin kokusunu alsa daha iyi dedi bizde koymadk zaten tek bir gece kaldık hastanede şükür bebeğim iyiydi odama geçtim bi yarım saat sonra bebeğimi getirdiler bana allahım insan çok tuhaf oluyr ya çok güzel bir duygu allahım bence dünyanın en güzel duygusu anne olmak hep diyrdm normal doğum nasip et bana allahım ve şükürler olsun ki normal doğum oldu allahım herkeze nasip etsin aklıma gelenleri yazdım yani anlatması ve yaşaması asla aynı değil bi çok şeyler oluyr şuan yazarken bebeğimi salıyorum şükürler olsun ki bu günlere hep korkum vardı ve geçti şuan bebeğim yanımda 2 ay 14 günlük oldu mama hiç vermemism ve insalah ek gidaya geçene kadarda vermem insalah rabbim bütün evlatlari annelerine ve annelerinide evlatlarına bağışlasın insalaj🙏uzun oldu ama hep bu yazacagm günü beklyrdm kafam rahat değildi bebegimin stresi hala ona bişy olacak korkusuyla bu aya kadar getirdim yeni yeni kendime geldim anca yazabildm ve artk hopyykids programına geçiş yaptım 😊🙏rabbim sizlere sağlıklı evlatlar nasip etsin kolay doğumlar nasip etsin insalah 🙏🙏🙏✋✋😊