lanu2020 Thsjdn ben yaptim dun dayanamadim maalesef negatif cikti. 2 gun kaldi regl gunume. Olsa idrar testinde illa cikardi diye dusunuyorum?
Thsjdn lanu2020 herkezde ayni olmuyorki benmde cok erken cikti mesala ama adetn snra pozitif cikanda var kotu dusunme illa bi gun allahin izniyle olcak hanni kafama takmadgm ay hamile kaldm diyenler varya gercekten oyle bende cok takinti yapiyrdm ama buay ustumde bi rahatlik vardi rahim filmi cektrdgm icin bu ay saldim doktr temiz dedi die oldu allahn izniyle eger benim gibi bi bucuk sene olduysa sende cektr rahim filmi
Meyvis93 https://imgyukle.com/i/JkzrT6 arkadaslar dun adet gunumdu iki test yaptim boyle cikti inanamiyorum hala 😁
Ugurlu90 Meyvis93 hayirli olsun canim Rabbim inş kucaginada almayi nasip etsn bende dun yapmistm silik cizgiydi bu aksam tekrar yaptim baya belirgin cıktı inşallah ikimizinde saglıklı bebişleri olur 🙏
Meyvis93 Ugurlu90 amin canim, sana da hayirli olsun, en basi saglikli olsunlar evlatlarimiz, olabilecegini hic dusunmemistim hala inanamiyorum, kan verdin mi peki
Ugurlu90 Meyvis93 amin inşallah canım yok benim yarin adet tarihim pazartesi gidicem 3 test yaptm degisık markalardn hepsindede çıktı bakalım hakkimizda hayirlisi sen kan verdinmi
Meyvis93 Ugurlu90 yok henuz vermedim, yarin is yerinden izin alabilirsem gidip kan verecegim, bende 2. Testi elim ayagim titreyerek yaptim birde ilk idrarlada yapmadim, simdi esime nasil soyleyecegim heyecani var
Halidemat Kızlar 17 Mart’ı bekliyordum dayanamadım 4 gün var bugün test yaptım silik çıktı 😍 çok sevindim
Meyvis93 Halidemat canim hayirli olsun gozun aydin, bende dun yaptim silik cikti dayanamadim 2. Yi de yaptim o da oyle, benim sadece gogus uclarim cok aciyor birde agzimin icinde aci bi tat var yediklerimin hic tadini alamiyorum
Halidemat mavi0811 çok sağol canım tek belirti adet olacak gibi karnım kasıklarım ağrıyor 1 haftadır .Başka hiç Belirti yoktu adeti bekleyecektim dayanamadım test aldım silik çıktı 😇😇❤️Beraber bekliyorduk seninle inşallah güzel haberini bekliyorum senin
mavi0811 Halidemat ayy kuzum benimde oyle agrılarım var dua et banaa🤲🏻🥰bugun adet gunum insallah olmam