Celik4 Ama hep 27 28 sürüyo geçen ay 5 gün önce oldum zaten rahim filmi çekeli bi ay oldu tedavi altında olduğum için inş vardır diyee düşünüyorum
Didemmmmm Benim de 12mart göğüs ağrım çok bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah 🙏 güzel haberler alırız 🙏
Ugurlu90 mavi0811 ikinci cizgi azda olsa cikti valla cuma kan tahlili yaptirsam diyorum sen testmi yapcan direk tahlilmi?
nisan-23 Hale5555 benimde 14 mart diyor takvim ama hep ölümü üç gün erken olurum ha geldi ha gelecek bu ayda tutmadı😢
Ugurlu90 mavi0811 pazartesi başladı ara ara kasıklarıma ince sızı gibi agrı giriyo bide goguslerim buyudu hafif agrı var o kadar ustune bide 3 gundur bogazim agriyo ilaçda içemedim. Ayyy canım ikimizinde ayni gün inşallah bize uğur getirir 🙏
Snszasla mavi0811 bende pazartesiye kadar bekleyeceğim pazartesi kan veririm diye düşünüyorum daha sağlıklı sonuç veriyor
mavi0811 Ugurlu90 inşallah canım benimde ara ara adet olucakmıs gibi agrım var 2 gundurde mide bulantım var
Celik4 Ugurlu90 yok daha 29. G0nüm cuma yada cumartesi yaparım pazartesi de kan verip doktora giderim inşalah
Snszasla mavi0811 evet ya geçen ay var sandım hayal kırıklığı oldu bu ay sabırla bekliyorum dün vücudum ateş gibi yandı göğüslerim özellikle alev oldu inşallah psikolojik değildir ya kafam dan çıkmaz oldu 🥴