Bernaszn Kubradmr bende 39 um hiç bir belirtim yok çocuk daha kanala bile girmemiş baş aşağı duruyor öyle 41 e kadar bekleriz dedi doktor ama artık nasip
Selingokhan Bernaszn oeki eahimde açılma yumuşama var mı ? Bende sizin gibiyim hiçbir belirti yok malesef
Meralkr Kubradmr ben 41+0 haftama kadar hiç bir belirtim yoktu suni sancı ile başlatıcaz gelmezse dediler strese soktular hastaneye gideceğim sabah nişanım geldi direk ağrılarım başladı akşama doğum yaptım
gezentianne Kubradmr Açılmam olsaydı veya bebek kanalda olsaydı suni sancı ile başlayacaktı. Ama bu şekilde 24 saati aşar ve yüzde 80 sezaryene dönülür dedi. Bazı kriterler gerekiyormuş anlayacağınız
gezentianne Kubradmr Ayrıca bebegm kakasını yaptı ameliyattan önce kakalı su geldi benden. Doktorunuzu dinleyin
Duaumayy Haftalardır doğum pozisyonu almış diyo ama kanala girip girmediğini söylemedi sabah kontrolüm var hatırlattığın iyi oldu ☺️
Kubradmr 41nisa 40.2 olduk dr bir hafta daha takip önerdi hergün gel dedi yada suni sancı fakat kimse önermiyor bilemiyorum yada sezeryan kararın bana kalması hoş olmadı kendi gelse keske bı bikaç günde
Bernaszn Selingokhan nst de hiç sancım olmadı bebek kanala girmediği içim doktorum çatıma da bakmadı yumuşama falan var mi yokmu diye haftaya çağırdı bol bol yürü dedi ama ben çok tedirginim seseryandan korkuyorum hergün 1 saat yürüyorum Sürekli ev temizliği falan yapıyorum ama hiç ağrım sızı sancı belirti yok sizde durumlar nedir 😔😔
[silindi] Kubradmr ben 42. Haftaya 15 dk kala doğum yapmıştım 😄 21 saat sancı çekmiştim açılmam cok geç olmuştu😄 sabret bebek doğacağı zamanı iyi biliyor sadece hazırlıklı ol canım 🥰
Selingokhan Bernaszn bende muayene olmadı ultrasona bakarak dedi açılma incelme yok diye. Bende fazlasıyla rahatım malesef yalancı sancı kasılma hiçbişey yok sadece bel ağrım var o da çok ayakta kalıp yorulunca oluyo
Bernaszn Selingokhan bende aynı sizin gibiyim normal doğum yapamıcam diye üzülmeye başladım artık hakkımızda hayırlısı olsun doktorunuz ne dedi peki size
Selingokhan Bernaszn bende korkuyorum bugün muayeneye giderken ümitliydim ama 🤦🏻♀️ Doktorum rahattı açıkcası ilk doğum bu 41 leri bulabilir acele etme dedi
papatyam95 39+2 ile bekliyorum kizlar her kontrolde alttan da Mı muayene ediyorlar sizi benim sadece ultrason ve nst bakılıyor ? Bugün sağlık ocağındaki hemşire sordu da açıklık varmı diye bakılmadı dedim bende .