yasemin333 6+3 de vajinal ultrasonda kalp atışı oluşmaya başlamış dedi doktor 7+3 de tekrar gittik şuan duyamıyorum bir hafta sonra gel dedi bu durumda olan var mı acabaa ?
Hayraz yasemin333 en net 12 haftada duydum canım çok küçükler çünkü ama doktor ekrandan eliyle bak bu atan kalp diye gösteriyordu duymasam bile sesini.
yasemin333 İşte benimki 6. Haftada çok minik dedi 7 de duyamadı önce duyulup sonra duyulmadı içime sıkıntı düştü
Tuqceee33 yasemin333 önce duyuldu sonra duyulmadı derken önce ki kontrolde duyulmuştu şimdi mi duyulmadı, yoksa bugün duyuldu sonradan mı duyulmadı?
yasemin333 Tuqceee33 bir hafta önceki kontrolde çok minik başlamış kalp atışı dedi bugün gittik bir hafta olmuştu bu sefer duyamadı
Tuqceee33 yasemin333 doktorunuz aksi bir şey söylemediyse korkmayın kalbi durmuş olsa veya kötü bir durum olsa size söylerdi heralde kafanız rahat olsun istiyorsanız başka bir doktora görünün👍🏻
Esra94 Ben iki gün önce 7 haftalıkken hem ultrasonda gördüm hem sesini duydum cok şükür alttan da bakmadı
Nrsna 5+2 bugün kese göründü ama kalp atışını duymadık. Doktor haftaya bi daha gel dedi normal değil mi 🙏🏻