zelis63 Rabiaa59 canm gittin mi son. Durum ne keske hemen gitseydin belki bir sıkıntı varsa müdahale ederlerdi
Yagmur04 Rabiaa59 ay canım üzülsem mi sevinsem mi bilemedim rabbim yardımcın olsn hiç korkma kilosu maşallah gayet iyi geçen seninle doğumumuz aynı güne geliyo diye bi postta konuşmştuk şimdi nasibe bak 🥰 Allahım kolaylık versn sağlıkla kucağına al ama üzülmedim sewiniyorm bak erkenden miniciğine kavuşuyosn darısın bizlerin başına 👍😊
Gulbeyazk Rabiaa59 hiç korkma canım bol bol dua et kızına güven kendine güven herşey güzel olacak bak gör kızın demekki artık kollarında olmak istiyor karnında değil bir de böyle düşün stres yapmamaya çalış
miine Kuzm Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin sakın korkma , kilosu iyi çok şükür 🤲 haftası iyi kilosuyla uyumlu , dualarım sizinle ❣
Uykuclimon Rabiaa59 bişe sorabilirmiyim bende korktum şimdi normal idrar gibimi akıyor benimde akıntım var Protestan fitil kullanıorum katı beyazımsı akıntı sumu acaba 😢
SedaveSusam Uykuclimon o normal akıntı canım benimde koyu bembeyaz geliyor bu şeffaf kokusuz bildiğin su
Rabiaa59 Haticeakks Alttan baktı sonra ultrason. Hala suyum fazlaca geliyor. Yatışım yapıldı. Ciğer geliştirici vurulacak. Hareket de etmiyor kızım ağlamaktan harap oldum. Yarın yüksek ihtimalle doğum olacak. Sinir oldum özel hastane ama yoğun bakım ünitesi yok bebeğim başka hasteneye gidecek ona ayrı bir üzülüyorum. Dualarınız bizimle olsun kızlar 😞 o kadar ihtiyacım var ki hem benim hem Asyamın 🤲🏻
miine Rabiaa59 canım yeni doğan unitesi olan bir hastaneye geçiş yapamaz misiniz, öyle daha iyi olur , bebeğin başka hastaneye gitme durumu olmaz
tgcasyada Rabiaa59 kuzumm benimde asyam 34+2 de sapa saglam dogdu merak etme annesi onlar cok guclu oluyorlar allhm kolay geçitlerden gecrsin insallah 🤲
Rabiaa59 spiker_anne Gerçekten hepinizden Allah razı olsun şu an hastanedeyim ve eşimden başka kimsem yok. Çok korkuyorum bebeğim de ayrı hastanede kalacakmış özel ama yoğun bakım yok ne saçma. Suyum hala geliyor. Dua edin kızlar 🤲🏻😞 bebeğim çok küçük üstüne troid hastasıyım bu yüzden de korkuyorum bebeğimi etkiler diye
miine Rabiaa59 dua ediyoruz canım benim sende içini ferahlat çok stres yapma ki.bebegin etkilenmesin Rabbim yardımcın olsun, bnde ist sen hangi hastanedesin neden yoğun bakım üni yok hastanenin
Minikfasulyem_26 Rabiaa59 Allah yardimciniz olsun hem senin hem kizinin. Uzulme korkma canm herseyde bi hayir vardir rabbim bebegini sana size bagislasin insallah. Saglicakla gelsin prenses insallah Allahin izniyle
Rabiaa59 miine Valla canım yatış yapıldı kendi doktorum burda diye buraya geldik. Ücreti de ödedik maalesef. 😞
Rabiaa59 Mothernew İnşallah canım. Korkudan saçma sapan sorular soruyorum Yaşar mı falan diye gelen gidene. 2198 gr ya minicik kedi gibi. 😞 harap oldum oda etkilendi ki hareketleri azaldı iyice Allahım hepimizin yavrusunu bize bağışlasın. Şu an iğne yapıldı boş boş uzanıyorum eşimde eczanede.
Rabiaa59 miine Sultangazi/Gazi Özel Hastanesi burası canım İnan bilmiyorum niye yok para almaya gelince alıyorlar hemen
miine Rabiaa59 paraya gelince yatmadan alirlar zaten , aramizda 1 gün var kuzum bnmde erken doğum riskim.var evde yatıyorum inşallah hayırlısı ile saglicakla bebeğini kucağına alırsın 💕
Uykuclimon Rabiaa59 anladım canım tamam sakin ol kendini suçlama yordum ettim diye bende bikaç gündür yordum kendimi vicdan yaptım sonra
Hasderluna Rabiaa59 inşallah hiç gerek kalmaz bebeğiniz de sizinle kalır hep beraber dönersiniz evinize Allah sağlık versin ikinize de içinizi ferah tutun haftanız ve bebişin kilosu kötü değil olumlu düşünüp dua edin 🙏
masalsii Rabiaa59 canım korkma bende erken doğmuşum 1 kilo 800 gram hemde 😊 sağlıcakla kucagına al inşallah