Frkn5346 Karın şekline gore cinsiyet olurmu kızlar sizce 20 haftalik cinsiyet daha belli deyil sizde durumlar nasil
Manyakcadl Frkn5346 15 hftaligiz prenses gelecek insallah ve karnim sovri goren herkes erkek diyo ama bos muhabbet 😄
arslanmerve57 Frkn5346 35 haftalığım gören herkes erkek diyor ama kız bebeğim 🤣 onla alakası yok bence
Snmdnz Frkn5346 29haftadayim canm karnim top gibi onde her goren erkek diyor ama kizim olcak oglumdada top gibi ondeydi mesela😊
Kvlkgzmerhn Valla benim karnım yaygin kalcam yayildi kilo alinca kiz cinsiyet ne kdr dogru bilmiyorum 🤷♀️
Frkn5346 Ay kızlar çok tsk ediyorum cok sabır sızlamıyorum benim pisikojik allak bullak oldu rabbim saglikla evlatlarımızı versin 😘azcik sayenizde rahatladım şükür
Nhr682 Frkn5346 36 haftalığız kızımız olucak inşaAllah hala karnımı gören emin misin bence erkek bu cocuk diyor 😂
Ireem7 Benim karnım kalcam aynı kız gibi diyorlar ama erkek bence insanın vücut yapısıyla alakalı diye düşünüyorum 🙂
Haticeakks Karın şekliyle cinsiyetin alakası olduğunu sanmıyorum benimki de tamamen tesadüf bebeğim erkek karnım top koymuslar gibi kilo aldım ama sadece gobegim çıktı birazda basenlerim onun dışında bişey yok
Frkn5346 Hayırlısı olsun inş kızlar 20 haftaligim bebeğim aşağıda hep cinsiyet daha belli deyil bakalım hayırlısı olsun kizlar