Ozge_g Kızlar geçen hafta başka doktora gittim 5 haftalıkdı.sağlıksız olabilir demişti. bu hafta başka doktora gittim 6+6 oldum tekrar gittim doktor şimdiye kadar oluşması lazım olmamış kürtaj dedi. Erken belki oluşur dedim ama gelişmez artık yarın kürtaj yapalım dedi. Bu şekilde olup sonradan duyan var mı ?
Melisaaat Ozge_g ben beş haftalıkken öğrendim altıncı haftada kalp atışını duymuştuk için rahat edecekse bi doktora daha görün ama eğer kalp atıyor olsa ses harici ekranda da minik kıpırtı şeklinde görünüyordu kalbi ilk bebeğimi de 10. Haftada kalp atışı vardı 3 hafta sonraki kontrole gittiğimizde kalp atışı yok demişti kürtajla alındı %80 bebek sağlıksız oluyormuş bu durumlarda şimdi 13 haftalık gebeyim insan üzülüyor tabi ama sıkmayın canınızı tekrar olur ☺️
ozgei Ozge_g benzeri başıma geldi, kalp atışı yavaş bir şekilde görülüyordu ama duyulmuyordu, sonraki kontrolde kalp atışı görülmüyordu bebek de büyümemişti, kürtaj olman gerekli dediler kendisi düşmezmiş kese güzel tutunduysa, inşallah bir daha yaşamayız
yasebaris Ozge_g 6 . Haftada duyuluyor ama benim kuzenimin bebeği kesede görülmüyor hala da alttan kontrol ediliyormuş 2 aylık olmuş o da. Diğer kuzenimin de bebeğinin 7. Veya 9 . Haftada duyuldu kalp sesi bazen öyle olabiliyor zaten 5. Haftada kesesi oluyor 6…7… kalp duyuluyor ama bu herkese göre değil ki doktor neden böyle dedi başka bir doktora görünmelisin
Esraguvennn Ozge_g canım daha önce birine daha yazdım boş yere umut vermek istemem diye. Ama ben nerdeyse 9 10 haftaya kadar görmedim kalp atışı 11 12 de falan aralıksız dinleyebildim. Burda 6 haftalıkken daha göremedik doktor kürtaj dedi diyenlere de çok şaşırıyordum o arkadaşa da doktorunu değiştir başka doktora daha git demistim 1 gün sonra başka doktora gittiğini bebeğin kalp atışlarını gördüğünü söyledi bence sende başka bir doktordan yorum almaktan çekinme canım
Mgtl 9 haftalikken duyulmuyor mu bu kalp atışı. Ben gebeliğimi 6 haftalikken öğrendim 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi. Bende işte 8.9 haftalikken duyulur diye biliyorum ama. Sen başka bir doktora git yada acile git bir bakalım
Melisaaat Ozge_g benim 10 haftadan büyük olduğu için doğum olarak geçiyordu alttan ilaç koydular akşam 5e kadar kanama gelmesini kendiliğinden açılmasını beklemiştik bebeğin kemik yapısı oluşmuş olduğu için o şekilde yaptılar narkozda almıştım ama sizin 10haftadan küçük olduğu için bekletmezler direk operasyonla alırlar diye düşünüyorum
ozgei Ozge_g korkulacak birşey değil ben de çok fazla korkmıştum ama boşunaymış, hiç korkma, seni uyutacaklar ağrın sızın olmayacak toplam 10-15 dk anca sürüyor
Dududogan Ozge_g kürtaj olmak zorunda değilsin ilaçla düşük yapmanıda sağlayabilirler biraz fazla ağrılı olur ama en doğalı en sağlıklısı olur üç kez kürtaj olmak zorunda kaldım pişmanlığını yaşadım 🙄 Allah yardımcınız olsun
Busra_korkmazz Ozge_g kurtajdan korkma, baska doktordan fikir al.. genel anestezi hcbisi hatirlamiosun kurtajdan. Bende 7 haftada sagliksiz olusum dedi aldirdim
Ozge_g Esraguvennn 2 doktorun verdiği ultrason kağıdındaki günler farklı çıkıyor geçen hafta 5+6 çıkmıstı 1 hafta sonra 6+4 çıktı. Normal değil sanırım bu durum
Tuqceee33 Ozge_g ben 5+6’da doktora gittim keseyi gördüm, 2 hafta sonra kontrolüm vardı gittiğimde kese büyümüş içinde bebek yoktu 8 haftalıktı kürtaj oldum😰 inşallah sağlıklı bir gebeliktir Rabbim kimseye acı yaşatmasın🙏🏻
Buselensi Ozge_g ben 8 haftalıkken duydum canım bence bekle biraz daha dua et eğer durumun varsa bekle bi kereliğine özele git dikkatli incelesinler
Buselensi Buselensi benim 5 haftalıkken kese bile gözükmemişti doktorum bekleyelim biraz daha dedi ben doktora zorla alltan baktirdim da oyle gördük 8 . Haftadaysa kalp atışı bebeği gördük şimdi 17 haftalık olduk ben devlette baktirdim bide özelde daha çok ilgilenmeleri lazım halbuki hemen alalım demek saçma geldi
Ozge_g Buselensi altfan baktı geçen haftaki günüyle bu haftaki günü birbirini tutmuyor ama gelişimi durmus olabilir mi
Buselensi Ozge_g bana 8 haftalık demişti doktorum kalp atışını duyduğumda ama gitigim hastane küçük ve makinalar eski diye yeni açılan bi hastaneye gitmeye başladım doktor bakar bakmaz 9 haftalık dedi ben de ustelemedim diğer doktor 8 dedi diye ama ultrasondan bakınca zaten diğer hastanedekinden büyük duruyodu öyle yanılmalar yapabiliyo doktorlar ilk başta korktum ama 2li test falan yapıldı gayet normal cıktı sonuçlarım belki doktor yapılmasıdır seninkide kötüyü düşünme
636312 Canım 6 haftalık çok erken o daha embryo 8 9 haftalıkken oluyor kalp atışı ve kanaman yoksa belde ağrın yoksa bekle 8 9 haftalık oluşunu sakın kürtajda yapmasa mahvolursun eğer dış gebelikse ilaçlarla bile düşürebilirler başka doktora görün 8 9 haftaya girdiğinde
Ozge_g Buselensi geçen haftaya göre crl ölçüsü büyümüş. Görüntü olarak da büyük.çok net konuştu doktor kendimi inandırmak istemiyorum düzelir diyip umutlanarak ama yinede beklicem biraz daha .