Busraunverr cte211 https://instagram.com/babynest.tasarim.dunyasi?igshid=191axvv3wa09a burasıydı ☺️ Bi inceleyin isterseniz
okyanustakibulut Eda91- bu set babynest oluyo. Turkiyede cok guzel cesitleri varda ben almanyadayim sadece yatagini bulabildim. Salona falan götürdüğünde ona yatırabilirsin ve ben bebek arabasinin icindede kullanmayi düşünüyorum yumusak yatsın diye
Yldrmbytkn Ben hiç beğenmiyorum bunları yeni gelin evi gibi heryeri süslü püslü tam takım şekilde aynı renkler aynı desenler komik görünüyor gözüme hiç almaya yeltenmedim 😀 babynest yerine reflu yatağı aldım en azindan sağlık için daha faydalı bi yatak puset örtüsü de hiç bu tarz değil emzirme önlüğü olabilen bi model aldim o kadar diger kalanini gerekli gormedim almicam😊 alanlarin bebisleri saglikla kullansin😘
Esma111 Şuan yanımda değiller maalesef ama o gördüklerimizin aynısı oldu youtube dan baktık kalıp çıkardık ayrıntılı hep var. Kumaş aldık diktik 🥰
Haticerkan Eda91- çok pahalılar bence gereksiz yasa ben ihtiyaç olarak görmüyorum mobilyalı besigimiz araba pusetimiz ve katlanabilir heryere götürülen bir besigimiz daha,var buna gerek duymadım ne kadar kullanacagizki
Pirem Bende tam set alanlardanım. Puset, beşik, bebek arabası kızımdan kalma oglum içinde babynest seti aldim . Heveslendim yani yeni şeyler olsun istedim.☺️
Elifbb Tommy baby var ben ordan bi tane küçük beşik aldım içine babynest yerleştirdim kesinlikle çok kullanışlı olacağını düşünüyorum babynesti takım halinde almanıza gerek yok civilde 62₺ye var 🥰
nilgun_41 Eda91- bende çok görüyorum ama almadım bence olsada olur olmasada reflu yatagi ve ana kucağı aldım bide onu alıp evi doldurmak istemedim tercih meselesi bana göre olmada birşey eksik kalmaz puset üstüne muslin de örtülüyor
kayseres Eda91- bende sadece babynest aldim çok kullanışlı eltimde kullanıyor aynı apartmandayiz bize gelip giderken onda yatırıyor evinde salonda oturunca falan ona koyuyor yatakta da ona koyuyor Allah korusun yatarken bebeğin üstüne falan geliriz diye çok kullanışlı bence 120 ye yaptırdım alt açma takımını falan sürpriz yastık olarak aldım alt açma çarşaf nevresim yastık içinde
Tstnptt Eda91- valla cnm bence hiç gerek yok ablam aldı hiç kullanmıyor sürekli reflü yatağında yatıyor oturma odasına falan gelince gereksiz bence kalabalık sadece hoşuna gidiyorsa puset üstünü fln alabilirsin tek
Zeynep_35 Eda91- hic gerek yok anne yanınız varsa babynest e zaten alt acma tek kullanımlık olanlar cok pratık onları kullanıyorsunuz puaet ustune de muslın ortersınız cok kullanıslı