SedaveSusam Haticeakks sen bir iki güne takılma canım bir haftayı hatta 3 haftaya kadar müdahale etmiyor doktorlar ona kalırsa benimki de 33+5te karın çevresi 33+3 kafa çapı 33+4 çıkıyor doktorum herşeyi çok uyumlu dedi
Ysmnkrbnskr Tugcem92 bana da 29.haftada öyle demişti minyon tipli olacak diye 32de gittim bayağı toplamıştı şaşırdı o da göbek bölgesini 2gün geri ölçtü. Başka doktora git emin ol o da farklı ölçecek sen yemene dikkat et protein özellikle çok al muz ye zaten bu son haftalarda bebek kiloyu alıyor. Ben de niyeyse böyle çok kilolu bebeğim olsun istiyorum sanki marifet gibi 😅 halbuki doğumu daha zor olacak farkındayım da 2700üstü doğması yeterli bebek için
MFA Tugcem92 merhaba canım banda aynisini dedi doktor zayıf iki hafta geriden geliyo dedi bende çok kafama takıyorum herkeste ye ye diyo iyice sinirim bozuldu sanki yemiyorum yiyorumda ama ultrasondan mi ne anlamdım
Ysmnkrbnskr Tugcem92 çok iyi anlıyorum seni iki hafta bana da öyle dedi kendimi yetersiz besleniyor gibi hissettim hep onu diyeli kahvaltıları daha erken yapıyorum ama bi ara hep 11-12de yapıyordum öğün atlama dedi bana şimdi 8de kalkıp bir şey yiyip uykum varsa geri yatıyorum
Ysmnkrbnskr Tugcem92 bana kendi doğduğum kiloyu da sormuştu genetik olabilirmiş ben 3750doğmuşum ama eşim çok küçük zayıf doğmuş ama sonradan öyle toparlamış ki doğunca çok da emmemiş üstelik ama 187de boyu var şimdi 😂😂
Hazal0628 Tugcem92 benimde 34+1 2160 minyon bir bebek dedi yarin tekrar gidecem kg almadiysa alacaz bebegi dedi
Ilknur_degrrli1 Hazal0628 bence aldirmayin bak ben 35 haftaligim bebegim 2 kilo olmus 1 ay gelisim geriligi var 37 de alicaklar 2 hafta kaldi seninde cok kalmamış kesinlikle 37 yi bekle haftada 2 defa nst gir bebek hareketlerini kontrol et inan bana hicbise olmaz ozaman
Semra_plt Tugcem92 benim 32 haftadayim 1.900 gram bana da kucuk dedi doktor suan daha duzgun bebegime iyi gelecek seylerle besleniyorum insallah saglikla gelirler
Ilknur_degrrli1 Semra_plt saka mi bu 32 haftaliken 1700 gr olmasi gerekiyor senin bebegin tombis arastirin bence yaniliyor doktor sacmalamis
gunes3 Tugcem92 kilo hiç önemli değil haftası önemli demişti doktorum. Şöyle ki: 37nci haftadan sonra gelen kilosu 2500 gr bir bebek 37nci haftadan önce gelen 3500 gr bir bebekten daha sağlıklıdır demişti doktorum..
Esma5217 32 haftalık 1700 gr. Doktorum herkes 4 kilo doğuracak diye bi kaide yok dedi. Sizin yapınıza göre normal dedi. Böyle devam ederse 39. Haftada 3 kilo 100 gram olur dedi. Sağlıklı olsun da. Dokorların gözünde zamanında doğan 2500 kilo bebek de 4000 kilo bebek de normal dir deniyor.
Ilknur_degrrli1 Tugcem92 ya benim 34 haftaliken 1700 grmdi simdi 35 haftaligim 2 kilo 1 ay gelisim geriligi var 2 hafta sonra 37 de sezeryan umarim benimkide minyondur
anneadayi_ 33+2 de gittiğimde 2085 gramdi gayet iyi dedi doktorum minyon olucak falanda demedi hatta yanakları sarkık sarkikti tombiş bebek diye sevdi , sonuçta bunlar ortalama tahminler net değil