AyperiNaldken Kızlar son günler bana hiç geçmiyor devamlı temizlik yapıyorum sanki her an doguracakmışım gibi 🙂
1994ozay AyperiNaldken aynen bende kontrol günlerini sayarken mi bakmışım 3 hafta kaldı ama içim içimi yiyor nasıl olacak sancım falan YÖK kafamda çok cevapsız sorular?
Aliyahyaannesi AyperiNaldken aynen bende hem heyecanliyim hem telasliyim ne zaman gelecek die düşünüp duruyorum. Ve biraz da doğumdan korkuyorum ama dua ediyorum Rabbim yardım et o anlarda die. Kaç kilo bebisiniz😊
ElifKsvrn AyperiNaldken AyperiNaldken bana da geçmiyor artık günler 37+4 teyim, ancak benim çok ağrım var kuyruksokumu, bilekler vs. İyi temizlik yapabiliyorsunuz😱 benim annem geldi sağolsun evle o ilgileniyor şu an 🙇♀️
AyperiNaldken 1994ozay benim geceleri uyurkn sancilarim oluyor ama maalesef geçiyor bi sure sonra keşke gecmesede dogursam
AyperiNaldken Geçen hafta 3. Kilo 200 gramdi bebeğim haftaya tekrar kontrolün var ElifKsvrn ben büyük temizlik yaptim ama ev kienmesin diye sürekli bez elimde geziyorum 😃