Kumsaln_annesi Kızlar 22 haftalık hamileyim. Birer kutu sağlık ocağının verdiği bu iki ilacıda bitirdim şimdi hemşire tekrar alıp devam etmemi istedi bi kutu yeterli olmazmi sizlerde kullandınizmi acaba
Aise_35 Kumsaln_annesi ben şuan 3’ü kutuyu içiyorum vegaferon’u. Bilgin var mı bilmiyorum yada söylediler mi sağlık ocağındakiler sana vegaferonu aldıktan 2 3 saat süt ve süt ürünleri kullanamazsın ilacı etkisini bastırıyormuş . Bu yüzden sabah 8 gıbı içiyorum aç karnına 2 saat sonra da kahvaltı yapıyorum yada ilacı içip uyuyorum uyanınca yapıyorum kahvaltı 🤦🏻♀️
mihraduru Gebelik süresince kullanacaksın bildiğim kadarıyla, hatta ilaçlardan birini doğumdan sonra kullanmaya devam edeceksin. Hangisiydi hatırlayamadım 🌸 ben de 21 haftalık gebeyim, kullanıyorum
Deletedmom138 Kumsaln_annesi doğuma kadar devam senin için çok iyi oluyor vitaminsiz demirsiz kalınca ağrın çok olur
Tugbacolak Kumsaln_annesi dekavıtı doguma kadar kullanıyorsun canım maleseef ☺️ O kdar buyuk bır haplı sanırsın antıbıyotk yutrken ble zorlanıyorm ama mecbur napalım☺️ Kan ılacıda aynı sekılde doguma akdar devam hatta kan ılacı dogumdn sonra bıle devm edılebılıyor duruma gore