Birmelekannesi09 Kızlar 37 haftalıgız 3.186 gram olmuşuz ben artık dogsun istiyorum catı muaynesı de oldum bebek daha fazla kilo almadan dogsa ne ıyı olur zaten doktor gelısımı tamamlandı bundan sonra dogsa da birsey olmaz dedı. Normal dogum olsun dıye neler yapılır
dlkgl Birmelekannesi09 bende 37+2 deyim doktorum yürüyüş yap güne 20 dk dedi bide meditasyon yAp doğumun kolay olur dedi
Deletedmom199 Birmelekannesi09 ya bende 37+1 günlüğüm yarın dikişim alıncak serklaj var doktor dikiş alındıgı gün bile gelebilir demişti geçen çarşamba kilosu 2710 du acaba yarın gelse bi sorun olurmu küveze falan girermi korkuyorm
Masal78 Birmelekannesi09 37+3 üz artık gelsin istiyorum bende bu son haftamız pzrts salı doğuma alır doktorum bakalım cuma günü kontrolumuz var planlı sezeryan olucam ..2. gebelik oldu için
mervella Birmelekannesi09 ben de 36+5 im heyecan dorukta 37+0 da çatı muayenesi olucam sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰
Birmelekannesi09 dlkgl canım yapabiliyor musun yürüyüş felan? Benım nabzım yükseliyor soluk soluga kalıyorum bırde catım cok agrıyor😞
dlkgl Deletedmom199 benim doktorum her an gelebilir 37 oldun artık çok normal bi sorun olmaz dedi canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ☺️
Birmelekannesi09 Deletedmom199 canım 4 kılo dogan bıle kuveze girebilirmıs doktorum cıger gelısımı eger iyiyse 2500 dogsa bıle girmez dedı tamamen bebege baglı
Birmelekannesi09 Sabisulusy Ah ah bende deliler gıbı saatlerce öpmek istiyorum hayırlısıyla gelsınler insallah🙏
Deletedmom199 dlkgl amin canm sagol benim doktorda hazırlıklı olun artık demişti ama bana kilosu zayıf küçük geliyo küveze girer diye stres yaptm
Hayat Birmelekannesi09 37+0 hala tık yok😏Bilmiyorum yalancı sancımı yoksa gerçek sancımı.Kaç.haftadır.beni baya zorluyor
Kbra7777 Bende 37+0 ım bakalım doğsun istiyorum henüz çok bir şey yapmıyorum yürüyüş oda normal her yerim ağrıyor zaten kalça kemiklerim çatı kemiğim bazen sancılarım var sonra geçiyor dün bi iki damla pembe kan gelmişti birde heyecan dorukta 🤩