Havvamurat Nur2121 benimki 16 aylık yanımda uyuyor ama bu durumdan hiç rahatsız değiliz eşim de ben de bir daha mi bebeklik çağına dönecek diye düşünüyoruz. Şimdilik kardeşi olacak o yüzden yavaş yavaş ayıracağız.
Snmdnz Nur2121 2yasinda ayirdim oglumu ama gece kalkip inatla geliyordu bende inatla geri goturuyordum boyle boyle alistik simdi 4 yasinda
tambirminnos Nur2121 16 aylık uyuturken beşiğine koyuyorum gece 2 gibi yanıma gelip uyumaya devam ediyor 😁
Burcuanne 7 aylıkken ayırdım oğlumun odasını şuan 2,5 yalında erken ayırmak ıyı bişey agladgnda sesını duyuyorum zaten
NaimeYilmaz Aygul01 Küçükken geçirdiğim için hiç bir zorluğu olmadı. Tabi odadan odaya git geli saymazsak. Bir de her ihtiyacında yanında oldum.
AyaYlmazYldrm Nur2121 19 aylik odamizda yatiyor kndi odasi odama cok uzak diye smdi kendi evime gececegim orda odasjnda yatacak ama aglayinca yanimiza geliyor 3umuz yatiyorz😂😂 bn yerine koydukca o yanimiza geliyo
Deniz1985 5 aylikken ayirdim cok rahat oldu sinsi tekrar hamileyim beraber olsak ayirmak zor olurdu sanirim