[silindi] annee27 ah benimkide Eylül sonu ekim başı denk geliyor sanırım eşim diyor ki 8 Kasım dogur diyor onun doğum günü ya🤗😘🥰🤭❤️napim nasil tutim çocuğu içerdi 😂😂😂
annee27 [silindi] hahahah🤣 bizim de 15 agustos gosteriyor ama ben sanmiyorum o tarihte dogsum 1 hafta onde gidiyor. 🤣 bu durum bile 1 hafta one aldi tarihi artil bebislerin insafina kaldik 🤣🤣🤣
tugbaayilmazz Demetylmaz01 bugün kalp atışı aldı doktorumuz ama çok zayıf dedi p.tesi yekrar gidicez hızlanması lazım kalp atışımızın 🙏🏻🙏🏻
tugbaayilmazz [silindi] çok zayıf kalp atışı aldık ama p.tesi tekrar gidicez artması lazımmış yoksa 🥺
[silindi] tugbaayilmazz kuzum bak bos gebelik degilmis insallah pazartesi daha iyi duyarsin bebeginin kalbini bazen böyle olabiliyor gec döllenme galiba ki kalbi yeni olusmaya baslamis üzme kendini bebiside üzme dinlen 😘😘😘😘😘😘😘😘
tugbaayilmazz Demetylmaz01 amin inşallah 🙏🏻 Kızlar dualarınızda benide unutmayın olur mu ilk bebeğim kaybetmek istemiyorum 🥺
tugbaayilmazz [silindi] aynen kuzum bol bol dua edelim birbirimize 🙏🏻 Rabbim hayırlısını versin inşallah