Deletedmom327 canım ben de 28+4 günlüğüm nasipse ben de mayısta bekliyorum oğlumu. Ve Aydın'da yaşıyorum. Bilirsin Adana ve Aydın Türkiyenin en sıcak iki ili her yaz kıyas haberleri yaparlar. Ben 5inci aydan beridir az çok hazırlık yapıyorum. Tabii bu aydan önce kış olduğu için piyasada hep kışlık ürünler vardı. Ben mümkün olduğunca ince ama uzun kollu tulumlar aldım. Sineklere ve korunmasız bedenine karşın. E bebekte 5 al 4 öde zıbın atlet kampanyası var onlardan 10 tane 5i kalın askılı 5i yarım kollu atlet aldım kısa kolluları temmuza kadar kullanırım diye düşünüyorum sonrada askılılara geçerim. Onun dışında çorapları yünsüzlerden seçtim. Battaniyeleri de müslin battaniye aldım öyle fresh ki tam yazlık. Anneanneler babanneler elde yün battaniyeler yapmak istiyorlar onlara yazın başlayın kışa kadar kullanmıcam zaten dedim. LCW Home internet sayfasında nevresim takımları var ben indirimden 50er liraya denk getirdim onlarda terletmicek kumaşlardan. Daha almadım ama bizim gibi sıcak memleketlerde yaşayanlar için pişik kremi çok mühim onlardan stok etmeyi düşünüyorum.