nazldemr mertinannesii ebebekden abc sıvı deterjan ile yumuşatıcısını kullanıyorum oğlum 9 aylık kullanmayada devem edicem hemen hemen her markayı denedim doğduğundan beri abc benim için favorim yumuşatıcısı hele yumuşacık yapıyor kıyafetlerini kokusu çok ağır değil dolabını açınca miss gibi kokuyor 🌸
OlgaArslan mertinannesii dalan roxy 2 senedir kızıma kullanıyorum şimdi ikinciye de aynısını kullanacağım
miine mertinannesii hepsi organik canım 😊 mühendis oğlunu takip et 💕güvenilir markalar yazdiklarimiz, inciada güvenilir
Greyy90 mertinannesii siveno da güzel bak bir annemiz de yazmış instagram da mühendisoğlunu takip edebilirsin bende ordan öğrendim 😀🌸
Meftunbade Şoktakini gördüm hemde fiyat olarak da uygun içeriği temizmis elimde dalan roxy matik var hiç memnun değilim kıyafetlerde toz toz kalıyor iki kez durulama yapmak zorunda kalıyorum bitince şok takını denicem
Yenianne65 mertinannesii ben abc nin yumuşatıcısını deterjan olarakta duru granül kullandım ay mis gibi koktu maşallah bir hafta oldu yıkayalı hala mis gibi kokuyor