Sinemozdem Merhaba hanımlar, son 1 aydır idrarda enfeksiyon çıkıyor,hafifte akıntım var ama yanma,kaşıntı vs yok. Dr sorduğumda bol su iç dedi ama günde ztn 3 lt su içiyorum,var mı bildiğiniz doğal bir çözüm?
Nurorhn Sinemozdem Valla canim bende ugrasiyorum ayni dertle bol su icmek, sirke ile taharetlenmek, ic camasirlarni yuksek derecede ve utuleyerek kullanmak ayrica gunde 3 kez felan degistirmek ic camasirini bunlar haffletiyor ama hala kurtulmus degilim bende 🤷♀️
gmzee_90 Sinemozdem Hamile kaldım kalalı kabusum oldu resmen bu enfeksiyon😏 23+4 gündeyim bugün. ögrendigim günden itibaren hiç geçmedi düştü değerler ama asla 0 olmadi. Söylenen herşeyi fazlasıyla yapmama rağmen. Şu an bile öyle haftasonu verdiğim idrar da lökosit 960 di düşün 🙄 Enfeksiyonun değil tedavi edilmemesinin bebeğe zararı olduğunu söylüyorlar evet olmasa o antibiyotikleri kullanmasak iyi ama başka çare de yok 🤷♀️
Mine-maral Sinemozdem 29+3 günlük hamileyim doktorum idrar kültüründe enfeksiyon gördü 3 adet fitil ve 1 adet toz karışım verdi ne akıntı kaldı ne koku ama genede dikkat ediyorum devamlı iç çamaşırımı değiştirip bol su içiyorum ❤️
Nurorhn Sinemozdem Antibiyotik verdi ama bana yan etki yapti cok o yuzden biraktim bol su ic dedi sadece. Korkma insaAllah bisi olmaz cok ciddi olsa doktor mutlaka ilacta verirdii. Ben gebeligimden oncede cok fitil felan kullandm ama benm ilerledigi icin cok bir faydasi olmuyo dedigim yontemlerle idare ediyorum 😊
Sinemozdem gmzee_90 bende de idrar kültürü istedi yarın yaptırıcam ama bakalım ona göre ilaç başlıcak sanırım
19872012 Bende aynı sorun bol su içiyorum sirke ile siliyorum ne tozlar ne fitiller kullandım banamısın demedi