MerveAkbs Mirzaveben benim de var 28mm di her hafta kontrole gidiyorum. Doktor sağ tarafa yatmamamı bol su içmemi söyledi. Bunları yaptıktan sonra 15mm e düştü, biraz zor oluyor sadece sol tarafa yatmak ama dikkat etcez mecbur.
Ayse1608 Gulnar94 Sonra normal hayatına hemen devam mı ediyorsun canım ben taktırmayı düşünüyorum fakat sonrasında memlekete tatile gitmem gerek
Gulnur Mirzaveben urolojiye gitmistim 2.dereceydi agrim icin ilac verildi baska bi tedavi olmadim sadece hangi bobregibse tam tersi tarafina yat geciyor
Gulnur Ayse1608 evet cok zorluyor bana doktor buskopan draje vermisti buskopan bobrek ilacidir o kesmisti bi arastor istersen
Kubraaa Ayse1608 ben ertesı gun ise gittm hareketlerınde hıc kısıtlama olmuyorm ama sadece arada bi tuvaletımı yaptktan sonra batma oluyor sanırm stentten
Gulnar94 Ayse1608 anladim canim kendini koru soguk oldugu zamanda bobreklerde agri oluyo gece yatarken bi walla baglasan iyi gelir bide bitki caylari ic keklikotu falan soguk hic bir wey yeyip icme sakin