Marayy Kızlar çok heyecanlıyım bugün 2.10 gece kendi doktorumda randevum var ve Happy Mom adet tarihime göre 4+5 gözüküyor sizce bugün keseyi görebilirmiyim ? Kalp atışı ve bebek ne zaman görülür sizler bunları kaçıncı haftalarda gördünüz 🤗
Sermec Marayy ben keseyı 4+4 ken gördüm bebeği ve kalp atısını 7 haftalıkken gördüm ama ilk gebelıgımde keseyı 5+2 ıken görmüştüm ama o düşük oldu
Hepimomm Marayy ben 5 6 da gittm. Kese görünmedi. Alttan muane ile görüldü. Ama o zamanda gerilik var denildi
Marayy Elizvedeniz ben doktoruma bıraktım eğer vajinal bakalım derse birley demem burda çok kişi vajinal baktırmayın diyor o beni korkutuyor ama şimdi kese görmezse oda beni korkutur bilemedim
Elizvedeniz Marayy vajinal bakmanın zararı olup olmadığını sormuştum ben doktoruma. Vajinal usg nin bebeğe bir zararı kanıtlanmadı he şöyle olmuş olabilir anne sağlıksız bir gebelik geçiriyordur vajinal usg sonrasında Düşük yapmıştır bunu ona bağlıyordur dedi ama öyle birşey yok ki zaten problem olsa bizler yapmayız dedi
_vesileaksoy Marayy bende senin haftandayejn gittim karindan gözükmesi vajina bakalım dedi izin verdim öyle gözüktü hiçbirşey olmadı tehlikeli olsa neden yapsın ki doktor . İki üç gün sonra da karindan gözüktü 😍
Tekinnn Marayy göremezsen korkma canım çok normal geç görünmesi. Benim değere göre 5 haftalıktı keseyi gördük 6 haftalıkken kalp atışını duyduk. Ama bende adet düzensizliği olduğu için çocuğa göre bana yemi tarih belirledi doktor. Bu hafta göremezsen gelecek hafta görünür inşallah ☺️🤗
Tekinnn Marayy karından görünmesi için değerin 5 bin olması gerek ama vajinal için 2 bin demişti doktorum. Oyuzden stresi yapma güzel başladıysa güzel devam eder☺️
krktasnihal90 Marayy selam gözünüz aydın öncelikle bir önceki gebeliğimde vajinal muayene ile 4+3 te görünmüştü kese