uykutulumu https://urun.n11.com/oto-koltugu/tommybaby-lux-pedli-bebek-tasima-bebek-oto-koltugu-puset-P142608151
ilkbahar uykutulumu fiyatı çok uygunmuş ama internetten almak ne biliyim 😶🤔 belki çok ağırdır taşımakta zorlanılabilir görerek almak iyi olur diye düşünüyorum...
minnakfasulyecim uykutulumu Yorumlar iyiye benziyor canım heralde kötünün iyisi. Evet aşırı ucuz şaşırdım, daha dikkatli bi inceleme yapmanı tavsiye ederim bunu alıp 1 ay sonra elinde kalıcaksa tekrar tekrar aldıracaksa sana kaliteli bişey al derim 🤗
Kbrmrt57 uykutulumu canım ben chubby banynin pusetni gördüm pedi falan çok güzeldi onu da araştır istersen
Tubasim uykutulumu bence alınabilir, zaten ilk aylar ancak hastaneye götür getir için kullanılacak, 6 ay sonrası için daha kaliteli bi şey alınabilir arabada kullanmak için o daha önemli
uykutulumu ilkbahar yaşadığım yerde hiçbi şey bulamıyorum maalesef 😔 her şeyini internetten almak zorunda kalıyorum. Normalde 400-500 bandında görürdüm bu fiyatı görünce çok şaşırdım
Deletedmom138 ilkbahar bunlardan kardeşime almıştık aşırı hafifler çünkü incecik malzemeden yapılıyor bi kaç aydan sonra takırdamaya başlıyor zaten 😅 ama gayet iyi bence sonuçta dört yaşına kadar kullanacak değil 😅
uykutulumu minnakfasulyecim evet haklısınız 🧐 yaşadığım yerde satılanlar da aşırı kalitesiz ve çok pahalı maalesef bunu görünce baya şaşırdım fotoğrafta güzel duruyor çünkü
ilkbahar uykutulumu ben de iki haffa önce ilçeye taşındım burda da pek yok diğer şeyleri internetten aldım ama bebek arabasını görmeden almaya pek güvenemiyorum ... Sizin dediğinizi burda kullananlar olmuşsa ağırlığı hakkında da bilgi verirseler çok iyi olur ozaman alınabilir belki🙂
Tubasim uykutulumu evet canım al bi dene, siyahı ya da grisi daha ağır hoş duruyor tabi yine de sen bilirsin 💕
Derin_Demir uykutulumu bu fiyatlarda pusetler var. Kayınvalidemin komşusuda almış. Ama çok kaliteli bir şey değil
Besengil uykutulumu benim bebek arabamın vardı ve kurtarıcıydı kolik bir bebegim vardı bunla elimizde sallıyorduk piknige VS gidildiğinde çok iyi oluyor kullanım ömrü Max 5 ay
uykutulumu Deletedmom138 ayy rahatladım 🙈 zaten çok kullanmıcam ben de en fazla 5 ay 🤗 teşekkür ederim cevap için 🌸