Durkayaelmas VeraEbru sizin aclik kan sekerinize bakilmis normalde sekerli su falan iciriyolar ilk hamileligmde yaptirdim ama bunda bende yaptirmadim
Karadenizf babyshark__ sebebi neymiş peki düşündünüz mü veya araştırdınız mı? Zararı ne mesela? Noluyor? Yaptırınca nolıyor yaptırmayınca noluyor? kendiniz karar verdiniz profesör çevrenizle diyelim buradaki insanları etkilemeyin dayanaksız sebepsiz söylentilerle.
Cumaserife Karadenizf kim ne yazdı okuyamadm ama şeker çıkınca ona göre diyet uyguluyor yaptırmştım bende bence faydalı
babyshark__ Karadenizf cocugun sekeri yoksa bile sekeri olma riski yuksek daha bir cok riski var herkesin fikri kendine burasi doktor sitesi degil herkesin kendine ozgu fikri var akli var ben yaptiricam diyenlerin kafasina silah dayayip yaptirmicaksin demiyorum farkindaysaniz .
Cumaserife VeraEbru ilkte yaptırdıysan ikincide yapmıyolar galiba isteğe bağlı olur ama benim doktorum yaptır demişti bende yaptırdm ikincide gerek duymaz bence
VeraEbru Cumaserife tabiki doktorum nasıl yönlendirirse o şekilde hareket ederim bende. Benim bu süreçte esas merak ettiğim ilk hamileliğinde yaptırıp sıkıntı yaşamayanlara ikinci hamileliklerinde doktorları yaptırmana gerek yok diyor mu diye sormaktı
Cumaserife Ya birde kimisi ikili terti yaptırıyor üçlü testi ysptırıyo bebek iöin muayne oluyorlar sık sık ama bu testte çoğumuz bir geri duruyor neden kii sonuçta bu da bebeğin sağlığı için yapılan birşey
Syh42 Bbee2929 değeri hiç hatırlamıyorum. Açlığa bakıp, güzelce kahvaltını et gel demişlerdi. Yiyip 1 saat sonra gitmistim
Oozzee İlk gebeliğimde doktorum ısrarla yaptırtmıştı, bi şey çıkmamıştı çok şükür ama zorlu bi gündü, eziyet yani. Şimdi 5 haftalık hamileyim, yaptırmasam mı acaba diye düşünüyorum.. Emin değilim hala.
VeraEbru Oozzee benim de o şekerli suyu düşündükçe şimdiden midem bulanıyor 😄 ama tabi yaptırman gerekiyor derse doktorum yaptıracağım gerçekten tam anlamıyla eziyet 🙄
aycucan Allah Allah zor diyenlere mi başka bişey yapıyorlar bana mı yanlış yaptılar hiç bişey anlamadım 🙄 bana meyveli soda benzeri içimi gayet kolay bir çok kutu içecekten daha az tatlı ve lezzetli bi şey içirdiler. bir saat sonra bir tüp kan verdim. böyle bir yöntem varsa neden eziyet ediyorlar ki diğer yerlerde 🤨
VeraEbru aycucan bana 50ml olandan yapıldı. Demekki bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor ben o şeyi çok zor içtim kusmamak için zor tuttum kendimi . Kusarsan bi anlamı kalmaz dediler . Benim esas sıkıntım kan verirken oldu. Bu defa hastanede yaptırırım eğer doktorum yaptır derse
VeraEbru VenusEva yo tabiki hayır. Çok hassas bi konu annem bile zararlıymış yaptıracakmısın demişti ilkinde 😄 canan karatayın açıklamaları vardı o dönem gündemde. doktorum yaptırmam gerektiğini söyledi tabiki yaptırdım.
Ayad36 VeraEbru bende 30+5 günlüğüm yaptırmayı düşünmüyordum doktorum şekerden dolayı karın çapın 1 hafta önden gidiyor dedi yapmak zorunda kaldım ve şeker çıktı 3 haftadır insülin kullanıyorum ama sabahları yine yüksek😕
Humi VeraEbru bende yaptirmadim doktorumda onermedi. Aclik tokluk veriyorum haftada bir kez. Birde evde olcum cohazim var onunla olcuyorum yok biseyim cok sukur 34 haftaligim. Birde yemeginize dikkat etmeniz lazim yaptirmiyorsaniz onlem amacli
Oz_lem09 Ben devlet hastanesinde yaptırmıştım gayet basit bir şekilde olmuştu. Benim şahsi fikrim önemli bir konu şeker yüzünden bebeğini kaybedenler çok oluyor Allah korusun. Önlem almakta fayda var