Prenses_annesi123 Happy mom’un güzel anneleri😊 cinsiyet tahmininde doktorunuz yanılma yaşadı mı ? Böyle bi olay yaşayan varmı aramızda😊
Myasminn Prenses_annesi123 22.haftaya kadar detaylı da bile kız dediler tam 4kez. Sonra hiç sormadım 32de doktorum oğlumuz çok sağlıklı deyince şok 😂
civcivimmm Prenses_annesi123 bana 14+3 te erkek dedi kendi doktorum değil ama bidahaki hafta kontrolüm var 17sinde erkek bebek çok değişmez diyolar ama yinede ben 17sinden önce kesin erkek gözüyle bakamıyorum illa bidahaki kontrolümde 16+3 falan olucam ozaman kendi doktorum erkek derse erkektir diyorum ultrasonda kendimde pipisini gördüm ama yinede diyemiyom 🙈
Prenses_annesi123 Prenses_annesi123 Myasminn benimde 15.haftada kız dedi ama emin olamıyorum detaylı taramada net söylicem dedi aklım karışık😊
Sibelilhami Prenses_annesi123 bana da 16. Haftada erkek denilmişti şimdi 28. Haftadayım kızımız olacağını öğrendik 😊😊 ama sizinki de çok farklı olmuş bende olsam inanamazdım sanırım 😊😊
ilkbahar Myasminn hadi ya nasıl farkedilmemiş o kadar zamanda 😮🙄😵eğer çıkıntı görüp erkek demişse artık değişmez 😁
Myasminn Blcns üzülmedim ama çok şaşırdım eşya bu alınır ama psikolojik olarak kendimi hazırlamam zor oldu 😂
civcivimmm Prenses_annesi123 ben en başından berimkız hissediyorum hatta rüyamda ismiyle göemüştüm o yüzden inanmakta zorlanıyom birazda 🙈
713 Myasminn yaa bana da iki dr kız dedi bacak arasi bos dedi.baska bi dr testis gordu erkek dedi .acaba kızın genital organi dudaklarini testise mi benzetti demistim 16 haftalikken.pipi degilde testis daha kesin sanirim cinsiyeti icin
ekin4 Myasminn bende şuan 20 haftaligim banada kız dediler ama eşim bu bebek erkek diyor pembiş bişey alınca bile boşuna alma diyor😂bizdede yanılma payı olabilirmi aceba hangi doktora gittin cnm sen
Myasminn ekin4 devlette doktor dedi nasıl olur dedim özele renkli ultrasona gittim gerçekten erkekmiş gördük herşeyini
Ayseezengin 11 haftaligim cinsiyeti kız olabilir dedi bende ultrason resminde kalp hızına baktım 184 internette 140 üstü kız 140 alti erkek diyor olabilir mi acaba
Sernaa Ayseezengin kalp atış hızına inanma canım bende 11 haftalıkken kıza benzettiler 160 üzerinde kalp atışı çıkmıştı. 19 haftalık olduk bugün cinsiyeti erkek 😍😀