Deletedmom138 sebato bende 20e giriyorum ama olmadı hiç kuzum, korkulacak bir şey olacağını sanmıyorum sitelerde okuyorum olurmuş öyle, doktor muayenenizde sormayı unutmayın
zelis63 sebato bendede o haftalarda oluyordu canm nefesimde daralıyordu eger ayakta falansan otur derin nefes al geciyo doktor normal oluyor demişti bana
Evita sebato oluyor,beklenen bişeymiş hamilelikte ama doktor korkutacak kadar olursa acile git demişti de korkutacak kadar olması için nasıl olması lazım işte onu bilmiyorum.
Mekamu Bende o haftalarda oldu birkaç gün. Çok rahatsız ediciydi. Günde 2,3,4 fincan kahve içiyordum anında 1 e düşürdüm. Ve geçti bende. Kafein tüketiyorsan o çok etkiliyormuş.
sebato Mekamu kahve sevmiyorum ama bugün içtim normaldede aritmi var bende hatta aritmi için ilaç kullanıyorum umarım geçicidir
Albayrakesra Bendede oluyo kalp çarpıntısı bazen sesine uyanıyorum normal mi anormal mi bende bilmiyorum
aysenur4 sebato 38 oldum evet oluyo özellikle sırt üstü yatımca oluyo dpgumu nası yapıcam carpımtı olumca fenalaşıyorum bide ben hemen yön değiştirmem lazım yarın ameliyattanapıcam bakalım inşallah carpımtı olmaz bide bebeğn bası yuksrdayken daha cok carpıntı oluyodu bende
sebato aysenur4 ameliyatta en kötü ihtimalle sakinleştirici verirler o çarpıntının geçmesini sağlıyor korkma
Pnarvrl Evet o haftalarda oluyorsu suan geçti. Hatta 1 gun kalp cihaziyla dolastim takip edildi carpintim cikti ama doktor onemsiz dedi hamilelikte oluyor dedi. Bir de ilacimi hafifletti bazi ilaclarin dozu fazlaysa da yaparmış.o siralar hep hastaydim hastayken de carpintim artıyordu.
Esranisa sebato canım bende de var kardiyoloğa yönlendirdi doktorum holter takıldı nabız 160 kadar çıktı yüksek çarpıntı anında bebeğe yeterince kan gitmiyormuş o yüzden ilaç tedavisine başladık canm şeninde çarpıntı anında nabzını ölçtürmen lazım ne kadar yüksek
Aybuk66 Esranisa benimde hamile kalmasan once oyleydi beloc kullaniyodum hamile kalinca ilaci kestim ve kardoylji ye gtmedim ve hamilelgmin basindan beli carpintim oluyo dyemiyom bebege zarari olurmuu
Aybuk66 Esranisa boyle nabzimin degistigni hisedebliyorum bnimde bazen heycanlanmadimda 160 lara cikiyomus hamileykende devam ediyi ilaci icmedim icin doktorumami demem gerekiyo bide zten riksli geblik benimkk
Esranisa Aybuk66 bilmiyorum valla canım benim doktorum çarpıntının bebeği daha kötü etkilediğini söyledi 200 lere çıkarsa damardan vermek zorunda kalırız bu seni daha kötü etkiler dedi başka doktora da gittim aynı şeyi söyledi ilacın bebeğe zararı olmayacağını söyledi ve ben 15 gündür kullanıyorum son aydayım ciddi şekilde azaldı çarpıntım
sebato Esranisa belocmu kullanıyorsunuz birde kaç mg lik ben 25 lik kullanıyorum yetmiyor gibi artık acaba 50 liğemi çıksam diye düşünüyorum