Aylanur_1 Kızlar ayaklarım çok fazla şiş neden oluyor bilen var mı nasıl geçer öneride bulunabilirmisiniz ☺️
aysenur4 Aylanur_1 aşşa da cok tuttuysan şişer benimde öyle olmustu 1 saati geçik sandalyede oturdum sag ayagım dehset şişmişti ilk defa basıma gelmişti uzatınca ayagını geçiyo yanş benim geçmişti
deletedmom309 Haftadayım ve son bir haftadır benim ayaklarım da mayalı poğaça gibi 😁 Son haftalar çok normal, 20’li haftalarda başlıyorsa dikkat etmek lazım. Erken haftalardaki şiddetli ödem preeklampsi belirtisi olabilir. Düzenli tansiyon ölçümü yapmayı ihmal etmeyin ✔️
aysenur4 Aylanur_1 uzat dinlen kan akısın dengelensin geçer inşallah gercekten cok rahatsız edici bu durum
Aylanur_1 aysenur4 ayakkabilar artık ayağıma olmuyor çok komik duruyor kendi kendimle dalga geçiyorum artık teşekkür ederim kuzum bu arada ☺️
Aylanur_1 Canan09 sanmam kuzu normalmis ben biraz anormalim sadece doktor dedi daha önce demeni bekledim diye ☺️
Bsetncr2020 35+4 deyim benim elim yüzüm ayağım inanılmaz şişiyo tuzsuz yiyorum yürüyim diyorum daha çok şişiyo uzanıyorum şişiyo oturuyorum şişiyo napsam şişiyo