[silindi] Kızlar hamile olduğumu öğrendiğim de dr 30 adet olan günde bir kez içilen vitamin vermişti bugün bitti gidip yazdırmak gerekiyormu devam etmelimiyim ? ❗Regenesis❗ ilaç adı
Minigim_ [silindi] folik asit kullanıyorsun bende kullandım aynı ilaçtan 4.aydan sonra bıraktık başka ilaç verdi
[silindi] Tugbacolak bilmiyordum canım eczaneden alsammı dr kızaemı bitince al demedi almada demedi 😒
[silindi] Deletedmom137 aynen biliyorum da yazdıramak derken dr haber vereyimmi anlamında yanlış yazdım tatlım 🤦😁🥰
Minigim_ [silindi] evet canım biliyorum. Bende aynısını kullandım bitince tekrar aldım doktor bırak diyene kadar devam ediyosun. Şimdi bir sürü ilaç kullanıyorum onu bıraktım. Bana bitince tekrar al falan demişti tabi
[silindi] Edahmet29 dr muane zamanim martın 18 salı günü ilaç bitiyor 1 hafta beklesem dr gidince sorsam bisi olurmu
mervekrkkc [silindi] regenesis recetesiz satilan bir ilac ben 5. Ayima kadar bittikce evzaneden aldim tabi kontrollerde doktor devam ettirdi kontrole kadar alip ic cok guzel bi ilac bebegin tum ihtiyaclari var