Gamzenur60 Handan17 31+5 benim ağzıma ediliyo yani açıkçası. Yalancı sancılar kramplar bel agrısı bacaklarda ve kalçada ağrı sızlama. Kaburgalarım agriyo vücudum sanki çöp hele başım baş ağrısından ölüyorum alnımı koparıp atmak istiyorum resmen nolucak böyle bilmiyorum
Burcutran 31+1 olduk az önce. Siyaketim yok çok şükür :) bazen hareketleri acayip azalıyor sadece korkutuyor beni. Sanırım bu haftalarda azalma gosterebiliyormus çünkü hep uyuyormuş :))
Handan17 Halimeciftci bende de var bide bebek bas asagi donmus benim erken degil mi sizce o pozisyon icin 👀
Halimeciftci Handan17 hayır değil kimininki dönmüyor kimininki erken dönüyor 25. Haftada bile dönenler var merak etme doktorda normal olduğunu söyler zaten😊❣
Handan17 Sunay10_ masallah allah sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin 😊 az kaldi insan heyecanlanıyor 😊😊
Handan17 Halimeciftci rahim agzinda dikislerim oldugu icin erken dogum riskim var bakalim bende sali gidicem doktora😊
DenizOkyanus Benim de 31+0 iki gündür çok az hareket etti çikolata yedim su içip uzandım vs ama çok az hissedilir hareketleri . Düne kadar çok şiddetli vuruyordu ve karnımd a bayağı görünüyordu dışarıdan. Sizde de öyle mi korkmalı mıyım😞