Yenianne65 Ays_clkl benim de bebeğim de çıktı doktor normal dedi endişelenme doğuma kadar da geçebilir dedi geçmezse doktor müdahele eder dedi sorun teşkil etmez dedi
Emk5341 Ays_clkl kızımda mevcut. 18. haftadayken sağ böbreğinde 6 mm genişleme var denmişti. 26+4 üz hala mevcut. Doktor sıkıntı yapmanı gerektirecek bir şey değil dedi. Doğuma kadar genelde düzeliyormuş.
DilekBodurr Ays_clkl vardı canım 4.3 ölçmüştü birini sınır 4 mm demişti bugün gittim 3.4 mm ölçtü 1 hafta arayla. Şimdilik iyi dedi. Düzelmiş yani
minikgunesim Bana da doktor aynısını söyledi bir kaç hafta önce daha kontrole gitmedik kendi doktorumuza detaylıda çıkmıştı sen görüştün mü cnm bana sık sık kontrol önerdi .
Busetb Aynı sorunu ben de yaşıyorum böbrek kanalının genişliği 6.5 cm doktorunuz takip etsin demişti tarama testini yaptırdığımda , ne yapmamız gerekiyor acaba ciddi bi soruna yol açar mı bilginiz var mı ?
htc-92 Benim de sol böbrekte genişleme oldu 13. Haftamda. Çok erken başladığı için genişlemem stent takıldı böbreğime.
haniferesko Haftada sol böbreğinde genişleme vardı. Şuan 26. Haftadayız düzeldi. Erkek bebeklerin çoğunda oluyormuş bilgin olsun canım.
Sev06 Banada dendi bebekte sol böbrek genişlemesi 16 17 haftalıkken. erkek bebeklerde olurmuş genelde. sonradan geçermiş ben 22 haftalık oldum geçmiş benimki yeni öğrendim
Hb12345 Benim de erkek bebek başlarda bana da dedi sonra düzeldi düzelir korkma allahın izniyle inşallah
minikgunesim Ays_clkl Busetb bende 21. Haftada öğrendim detaylı ultrasonda görülmüştü bugün ikinci aşımıza gittim sağlık ocağı önemli birşey değil dedi geçmezse doğum sonrası idrar yolu açılıyor küçük bir operasyonla demek istedi ondan kaynaklı oluyormuş sanırım Allah şifa versin hepimizin yavrusuna da gerek bile kalmasın 🙏💙