Glsm3553 Eyma yani devlet hastanesi olduğu için doğumda şu doktor gelsin diyemeyeceğim için doktor seçimi yapmıyorumm senin varmı sürekli gittiğin
_vesileaksoy Eyma ben orda gebe okuluan gidiyorum kesinlikle tavsiye ederim . Okadar güzel şeyler ogrwndim ki . Endişelerim tamamen bitti 😊
_vesileaksoy Glsm3553 evet bugün ikinci dersi gördük haftaya da bebek bakımı dersi var toplam 4 ders.
Ebrulig Ben ilk Zeynep Kamil’e gittim görümcem(kadın doğum uzmanı) önerisi ile ancak oradaki ortamdan çok rahatsız olduğumdan bu hastaneye başladım. Personeller açısından daha insani bir devlet hastanesi olduğunu söyleyebilirim. Bizde 13. Haftadayız🥰
_vesileaksoy Glsm3553 geçen hafta bebek oluşumu işledik nasıl olur ne zaman olur hamilelik nasıl gerçekleşir . Hamileliğe engel olan durumlar falan işlendi . Bugün de normal doğum ve sezaryen doğum hakkında herşeyi gördük . Tavsiye ederim muhakkak instagram da keahgebeokulu diye sayfası var bakabilirsin oraya 😊
Eyma _vesileaksoy Evet takip ediyorum bende kayıt olmaya gittim hoca cok sıcak karşıladı senin instegram ismin ne diye çıkıyor ekleyim 😊
Glsm3553 _vesileaksoy bende merak ediyorum nisanda başlıcam inşallah güzel geçer:) hediyelerde veriyorlarmış öyle mi