OguzKaan iyi geceler kızlar geceleri çok nefes darlığı çekiyorum benimki normal mi çok korkuyorum.nefessiz kalıyorum yatamıyorum sabahlara kadar artik çok kotuyum.benim.gibi sorun yaşayan varmı acaba yoksa bendemi var bir anormallik
Ummeer OguzKaan kaç haftalık sın canım bende de cok cabuk yorulma nefes nefese kalma cok oluyor 28. Haftanın içindeyim normaldir herhalde
Mekamu Bazen sırt üstü yatıyorum o zaman oluyor bende de nefesin kesiliyor, hemen dönüyorum ya da hafif yan duruyorum ama normal zaten, sırt üstü yatmayı önermiyorlar.
Meteannesi OguzKaan bendede aynisi var cift yastikla yatiyorum o yuzden kafam yuksekte olunca biraz rahat ediyorum soluma donuyosam daha zor aliyorum
Ponciginannesi_ OguzKaan bende bi kere oldu uykudan uyandım ölüyorum sandım. Direk camı falan açtık hava aldım öyle biraz kendime geldim
Niddy OguzKaan yatış pozisyonun yanlıştır canim belki farkli pozisyonlar denesen. Biraz yüksek yatınca daha iyi geliyor bana mesela
OguzKaan Niddy aynen canim yuksek yastıkta yatmıyorum sanirim.o yüzden kaynaklanıyor tavsiyelerine uyacagim