Kbrazcan Busra135 bende doona tercih ettim hem aracımız da hemde evimizin apartmanın da diğer 2 parçalı bebek arabasını koyacağımız yer yok benim kendi hesaplarıma göre en kullanışlı bu geldi
Deletedmom317 Çok güzel ama pahalı. 6 7 aya kadar kullanılıyor galiba instagramda bi bayan baston arabaya geçmişti sonradan
Bsygt Deletedmom317 1.5 yaşına kadar kullanılıyor dediler ama bebek gelişimine bağlı birşey bence.. ben aracın arkasında yer kesmemesi araç koltuğu olabilmesi ve uçağa alındığı için tercih ettim.
feyzaa06 Bende aldım hepsiburadadan indirimle. Gayet pratik ve kullanışlı gözüküyor. 13 kiloya kadar taşıyor. Bebek gelişimiyle alâkalı katılıyorum
Busra135 Diğer bebek arabalarıyla arasıyla fiyat olarak fark baya var ve bide söylediğiniz gibi 1 buçuk yasına kadar kullanabilecek max karar veremedim 😌
Liliz Merhaba kızlar bende aynı sekılde doona almayı dusunuyorum banada bir yaşa kadar rahatlıkla kullanılanıldıgı soylendı
nursedahatira Arabayı oto koltuğuna çevirdiğinizde tekerleri koltukları kirletmiyor mu ben buna takılıyorum açıkçası sonuçta hep kuru yerde kullanmıycaz illaki çamurlu yerler de olacak bilgisi olan varsa bilgilendirsin lütfen
Bsygt Koltuğa sermeniz için araç koruyucu örtüsü hediye çıkıyor içinden.. ayrıca 120 tl ye tekerlek kapağı satın alabiliyorsunuz.