Rumit Ben de kan pıhtılaşması çıkmadı ama daha önce üç düşük yaşadığım için önlem amaçlı oksapar iğne kullanıyorum. 10 haftadayım. Endişe içinde günlerin geçmesini bekliyorum
Nasippp Ayshmm anladım canım geçmiş olsun. Bende gebe kalırsam 0.6 kullanacam son bebeğimde 0.4 başladık ama olmadı😔
Esra-66seker Nasippp kanımda pırtılaşma oranı çok yüksek dedi doktor geçen sene Doğum yaptım bebeğim vefat etti canım o yüzden
Nasippp Esra-66seker geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın inşallah hangi genlerine var canım. Bende son gebeliğim de kullandım 0.4 ama olmadı bebeğim 5 haftasında kaldı
kartanesi26 SekerMerve bende ayni igneyi kullanıyorum canım doktor neden verdi onu bile bilmiyorum kan pihtilasmasi var falan demedi cok kilo.aldigin icin veriyorum dedi 90 tane tam 😏
Mstfaslhn1234 kartanesi26 ben iğne kullandığım için doktorum riske atmayalım sezeryan ol dedi o yüzden sezeryan oldum ben
kartanesi26 Mstfaslhn1234 bende 15 gun falan oldu başlayalı 33.0 haftaligim suan sn bastan berimi.kullanmistin cnm
SekerMerve azinsan-azesya35 pek bi bilgim yok ama bn hamile kalamıyorum diye reyapa gidiyodum orda ki testlerde çıktı normalde sana bi zararı yok ama hamile kaldığını öğrendiğin an iğne kullanacaksın yoksa büyük sorunlar yaşarsın denildi. Bn iki düşük yaptım araştırıldı sebebi kan pıhtılaşması çıktı
SekerMerve azinsan-azesya35 niçin olduğu da. gen hastalığı ben gen testleri yaptırdım orda çıktı gebeliğin başından beri oluyo cnm. Ben rahatsızlığımı bildiğim için doktoruma söyledim o da gerekli.iğneyi hemen başlattı 5 haftalıktan beri vuruyorum