Gizemdiyarilaslan 38 haftaya girdim gram bile almadım herkes diyor dogumun çok zor olur diye moralim bozuluyor sizce zor mu olur kemiklerim agrıyor çatım agrıyor zorlanıyorum ama hamileliğim boyunca şükür her işimi kendim gördüm hep hareketliydimm
M-o-r-58 Gizemdiyarilaslan bebekte sorun yoksa moralinizi bozmayın. Ablamda hiç kilo almadan doğum yaptı maşallah çokta kolay doğurdu. Çatı muayeneiz iyiyse korkulacak bişey yok doktorunuz birşey demedi mi bu konuda?
BabyD Gizemdiyarilaslan Nasil gram bile almiyorsunuz? Bebek, plasenta, amniyon sivisi bunlar zaten 5-6 kg ediyor. Merak ettigim icin soruyorum😌
Gizemdiyarilaslan M-o-r-58 Bebek 3 kilo canım gayet saglıklı ve doktor çok iyi bi gelişimi var dedi o yüzden takmıyorum ama benim çatı kemiklerim çok agrıyor bel agrısı ve son bi kaç gündür sırt agrısı oluştu doktor magnezyum verdi sabah içiyorum Akşama kdar biraz etkisi var sonra eski hale geri dönüyorum bir kez parmak muaynesi yaptı ama Almanca konuştukları için çok anlamıyorum soramadım çatı mı diye 🙄
Gizemdiyarilaslan BabyD 63 kiloyla hamile kaldım 6 aya kadar 63 6 aydan sonra 62 kilo devam ettim herkes şaşırıyor gerçekten nasıl kilo almaz diye ama bariz belli almadığım 3 kilo bebeğim
Gizemdiyarilaslan BabyD dediğin gibi onlar bile o kadar kilo ediyor ben doğumdan sonra kaç kilo vericem onu çok merak ediyorum gerçekten bir ilk gibi bişey
Mekamu Bana artık garip gelmiyor. Çok çok zayıf bir arkadaş yine kilo vererek 3 kilo bebişi doğurdu. Ki kemikleri sayılıyordu fotoğrafında. Olabiliyor demekki 😀
Islim123 Islim123 canım benim şansım tatlıdan tiksinmem oldu yiyemedim birde meyveyi bile az tükettim zaten normalde de sevmem suku yemek balık tavuk yedim yoğurt yedim süt içtim ekmeği azalttım o kadar bebeğe yararlı şeyler yedim genelde çünkü ekmek hamur bebeğe değil anneye yarıyor
Gizemdiyarilaslan Islim123 gece 2 saat otur kalk ve yürüyüş yapıyorum canım gün içerisinde evde zaten durmuyorum o yüzdem hiç kimseye ihtiyaç duymadım