cavrosay Gizemciim Allah yardımcınız olsun canım allah övladını sana bağışlasn.insallah cabuk toparlanr.böyle damarı ilk defa duydum caznm bi bilgm yok.Allah yardımcnz olsun🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Rmyssucu Gizemciim ne kadar benzer şeyler yaşamışız benim bebeğinde şuan kuvezde 1840 doğdu şuan 1700gr 34. Haftada doğdu içerde beslenemedigi için aldılar haftasına göre kilosu geride ama olsun çok şükür başka sorunları yokya inşallah güzelce buyucekler 🥰
Gizemciim Rmyssucu size de çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah kısa sürede kuvözden çıkar sağlıcakla yuvaniza gidersiniz 🙏
Flybatuoguz84 Gizemciim dualarimiz sizinle cnm rabbim tez zananda kucagina evine getirmeyi nasip etsin insallah
Acemianne1978 Gizemciim canım hiç üzülme onlar çok iyi bir savaşçı Rabbim onlarla kısa zamanda kavuşmanız dileğiyle...
Melissa_20 Gizemciim canim benim Rabbim ilk once sana bolca sabr guc kuvvet versin Diren Liva bebegimizi korusun tabiki,bizim icin guclu geliyorsun ama senin cekdiyini sen biliyorsun canim ben inweAllAh inweAllAh bebegin iyi olucak dualarimizdan cikarmicaz nasil oldugunu ben anliyorum yawamasamda bence tum anneler anliyordur sana destek icin guclusun diyoruz dahada sabrin olsun diye inweAllAh inweAllAh herwey yoluna girecek bebegin cok ama cok iyi olucak inweAllAh inweAllAh canim uzulme lutfen prematüre bebekler anne babalarindan guc aliyormuw bir yerde okumuwdum yanina gitdiyinde ona dokun sureler oku ve iyi olucagini onu sabiraizlikla beklediyini soyle guclu bir bebeksin de bunlarin ustesinden gele bilirsin de canim bal inanarak dualar oku inweAllAh Rabbim kabul eder saligina kavuwur yavrun canim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ummuserdogan Gizemciim rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim İnan dediğin şeyi duymadım keşke güzel şeyler diyebilsem bi fikrim yok ne yazıkki Ama size dua ediyorum aklıma geliyorsn ara ara salatı tefriciye çekelim inşallah senn ve bebeğin için kötü düşünme onlar bize emanet verende alanda rabbim sonuçta üzülme sütüne geçer çok güçlüsün sen rabbim sabır versin dayan kardeşim ya Şafi diyelim sürekli rabbim vatanına anasına babasına bağışlasın yavrumuzu bunu okuyan duyan herkes bence tek yürek olduk onun için dayan yavrum🙏
Aysgldmrbs Gizemciim canım çok geçmiş olsun benim hiç bilgim yok ama Happy kids e yaz istersen dogum yapmış anneler sana fikir verebilir Allah tez zamanda bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻
Miray_38 Gizemciim Allah yardımcınız olsun canım en kısa zamanda toparlanır inşaAllah hastalık hakkında fikir sahibi değilim inşaAllah tez zamanda iyileşir 🤲
eknsnsr98 Gizemciim rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim onu sana bağışlasın şifa versin bebeğine inş🙏🙏
Zeynepnurlu Iyi olacak Allahın izniyle dünyalar tatlısı Diren Liva🥰ona dua eden bukadar teyzesi var yanında. Sende iyi ol annesi. Hastaneden çıktığında senin kokun olmadan uyuyamayacak bi bebeğin var♥️
Betbetibet Gizemciim 30+1 de doğum yapan prematüre annesi olarak o güzel miniğin kalbinden öpüyorum ❤️ #prematüregücü diyorum sadece emin olun o kadar güzel günlet sizi bekliyo ki evet anne olmak özel ama prematüre annesi olmak çok daha özeldir 😌 dik durmaya sağlam durmaya devam edin 😌 ama ufak bir tavsiye sadece onun yanında ne olursa olsun ağlamayın henüz kanguru bakımı yapmadıysanız doktorunuzdan bunu isteyin teninize çok ihtiyacı var 💕 güzel haberleri verin bize ❤️
Gizemciim Betbetibet çok teşekkurler malesef dün ilk defa kucagima alabildim sonrasinda bahsettigim damar yuzunden tekrar solunuma baglandi 😔 yanindayken aglamamaya calisiyorum sagolun sizin de yavrunuzu Allah bagislasin 🙏
Lalesabirli Dunen axsam yene dua etdim sizin ucun, Allah Yardimcisi olsun minik bebegimizin, insAllah tezlikle gozel xeberler alarsiniz, guclu olun onun size ehtiyaci var🤲🏿🤲🏿
Gizemciim 06-06060a evdeki dijital ama eczane yada sağlık ocağında manuelle ölçünce de yüksek çıkıyordu. kısacası yüksek tansiyon önemli. stres yapmayın ama dikkatli olun. sağlıklı gebelikler 🙏
06-06060a Gizemciim BNM manuelde 13/8 vs çıkıyor yada 12/8 hastaneye gidince dijitalde fırlıyor anlamadım gitti bnde günde 3 defa kullanıyorum rabbime emanet inşallah bide ankarada hangi hasane idi acaba