Sueda29 Mavimelodisimsir 29+3 üm sürekli wc ihtycm var gbi hissediorm sürekli lavabodaym ve eğilipndoğrulmakta zorlanıorm oturdgm yerden kalkmakta zorlanmaya başladm çok yürüyünce yorulunca sankii kamyon üzerimden geçmş gbym bazende boğazım yanıyor
kitapkurdu Mavimelodisimsir biz 30+4olduk. 29 dAN beri sırt ağrılarım başladı. Gündüz sıkıntı olmuyor ama gece yattığımda çok zorlanıyorum. Tuvaletten çıkamaz oldum. Eskisi gibi uzun uzun yürüyüşler yapamıyorum 🥺bunların dışında çok şükür bir şikayetim yok. Evimi de temizleye biliyorım yemek de yapıyorum. 🤷🏻♀️
Canan09 Mavimelodisimsir 29+5 iz bizde sırt agrım fazla. İştahım yok. Devamlı wcdeyım. Hareketleri fazla bebişim ve ayaklarım şişmeye basladı ödem sanırım 🤦♀️
Sinem67 Mavimelodisimsir tam 29 hafta oldum. Bebek cok rahmime vuruyor hareketleri sert canımı acıyr bazen. Gece hic durmuyor gündüz daha az. Bilmiyorum belki idrar yolu enfeksiyonundan dolayı cok asagıda hissedyrm
Ummeer Sueda29 şikayetlerini tam anlamıyla yazmışın canım benim de böyle aynı şikayetlerim var boğaz yanması bende de oluyor sesim değişiyor sanki bazen gripliymiş gibi
Minikmucizem13 Bnde 29+6 yım tuvaletteym hep bebegimin suyu fazlayms erkn dogum olablir dedi doktor bebegim dönmüş kafasi assagda baski yapyor heran cikicakmis gibi
Minikmucizem13 Mavimelodisimsir 4 gun once gttgmde 1 kilo 400 gram doktor 10 gun onde gdiyor gelişimi dedi
Canan09 Mavimelodisimsir evet toplanıyor hatta gecen hafta yalancı sancı cekmısım. Ebeye sölemistim sağlık ocagında o söledi yalancı sancıların baslamıs die. Devamlı yürüme isteğin gelırse gece uyuyamazsan belden bir ağrı vurursa ve gecmezse dedi doktorunu ara dedi. Şükür benım yarım saatten az sürmüstü.
Mavimelodisimsir Sinem67 aşada hissediyor olabilirsn canım korkma affedersin idar rengin koyu değilse enfeksiyon olasılığı aZ
Topraksmom Mavimelodisimsir 29+0 sırt ağrıları, bel ağrıları , çok sık tuvalete çıkma , göğüs kafesinde sıkışma,çabuk yorulma arada mide yanması 😔 kalan 77 gün nasıl geçecek böyle bilmiyorum
Snmdnz Mavimelodisimsir sirt agrisi surekli wc istegi ve sabahlari uyandigimda kivrandiran karin agrim😖 29+2
Elifadqb Mavimelodisimsir bebek geceleri çok hareketli en çok bacak ağrısı ve baş ağrısı i Oluyor malesef
mrvygrtc Mavimelodisimsir ayakta kalınca bel ağrım oluyor bi de karın sertleşmesi taş gibi oluyorum😬 iki gündür de hareketlerini çok az hissetmeye başladım merak ediyorum