Zlfiye17 İyi akşamlar arkadaşlar acil bakarmısınız rica etsem. 21+2 günlüğüz kesinlikle bulantım baş dönmem olmuyordu geçmiştş yani az önce birden bire başım dönmeye başlası uzandım şiddetlendi ve daha sonra geçti gibiydi yatış pozisyonumu değiştirdim derken tekrar başladı ve midemi çok kötü bulandırdı çok afedersinüz affınıza sığınarak söylüyorum istifra ettirdi dindi 2 3 dk ve yine başladı yine aynı durum ayağı kalkınca felaket başım dönüyor bu gibi durum yaşayan oldu mu
pyymamm Zlfiye17 tansiyonunuz mu düştü acaba bi ölçtünüz mü ihmal etmeyin hamilelikte belki önemlidir
Cerenssn Zlfiye17 tansiyonla şekerinize baksaydiniz bir geçen bende aynisi oldum beton ayakalrimin altindan cekildi çığlik atiyordum korkumdan en son sekerim düsmüş bir bardak sekerli su ictim kendime geldim sonra
nidarcn Zlfiye17 idrar yolu enfeksiyonuda olabilir canım 8 haftalık hamileyim aynı şey benimde başıma geldi ayaga kalkamıyodum baş dönmesinden acile gittim enfeksiyon çıktı
Zlfiye17 Cerenssn ya evet çok kötü oluyo eşime deprem mi oluyor diye sordum. Direk ağzıma küp şeker attım tesir eder diye ama etmedi
Elif3455 Vertigoda olabilir yani kulak kristallerin yerinden oynadığı zaman da, bu şikayetler oluyor ben daha önce malesef yasadım kulak burun boğaz doktoruna gittim hareketler yaptırıyor kristalleri yerine oturtuyor
Esila4549 Zlfiye17 tansiyonun düsmus ola bılır ama agrı da tansiyon yükselmesi belirtisi bence bir tansiyonuna baktır