Elpisphanto Dilayyy ben 8 haftalığım bio oil aldım onu çok beğenmişler😌 bir yakınım hamilelik boyunca zeytinyağı sürmüş söylediğine göre ve hiç çatlağı yok💓
Dilayyy Elpisphanto bende 5haftalik hamileyim:) ve gercekten arastirip yorum okudukca kafam karıştı, çok teşekkür ederim 🤗 saglicakla kavuşun bebeginize inşallah 😊
Dilayyy nilly saolun😊 fransiz ürünü sanırım organik oldugunu biliyorum ama fiyat performansı yuksek bir ürün karşılığını beklediginiz gibi alabildinizmi😊
Gulbiye35 Dilayyy catlayacagi varsa ne sursen fayda etmiyor kiz kardeşim en pahalı kremleri yağları sürdü çatladı ben nemlendirici bile sürmedim ikinciyi doğuracam catlamadi
Dilayyy Gulbiye35 bu dediğiniz gerçekten cok doğru, tamamiyle vucudla alakali durum😔 ama yinede işte nekadar az çatlak olusursa insan kendini daha iyi hissedicene inanıyor, teşekkür ederim 🤗
Tilbedere Revolent vermşti cilt doktorum. Ama onun dışında ben sürekli Hindistan cevizi yağı sürdüm. 35 haftalık hamileyim hiççatlağım yok
Dilayyy Tilbedere sanırım yağ sürmek katkısız oldugu düşüncesiyle daha fayda sağlıcak gibi geliyor bana da, teşekkür ederim ☺️
Yesim015 Dilayyy bende deniyorum cidden bazen engel bile olmadan çıkıyorlar genelde bademyagi ve bebek yağı önerildiğini duydum ama en iyisi bebek yağ diye düşünüyorum ben
Tilbedere Dilayyy Rica ederim. Bn normaldede cilt rahatsızlığı yaşayan birisiyim. Yağ sürmek dha da rahatlattı üstelik kokusuda çok güzel
Nihanus Dilayyy denenmedik bir şey bırakmadım ben sanırım tek çözüm lierac başka kaçışı yok 😅 yağdır baldır bebe yağıdır hamilelikte vücut bir acayip oluyor hiç alerji yapmayan yağ bir ay sonra alerji yapabiliyor 4. Aydan beri doktorumunda onayıyla sadece lierac kullandım👍🏻