Paresss Selam Kızlar Başım çok ağrıyor dün akşamdan beri geçmedi 8 haftalık gebeyim 2 tane parol içtim hiç bir etkisi olmadı .Duş aldım olmadı ,Patates sardım olmadı acile gitsem ne yaparlar?
M1044 Paresss en fazl parol aynı şeyi bende yaşadım başlarda onu mecburen de çektim yapacak bişe yok canım oksijen al yürüyüş biraz iyi gelebilir umarım yakında zaman da geçer geçmiş olsun ☺️
Deletedmom133 Paresss hic birşey nemli tülbent bağla basina ayarlarınıda soğuk suya koy gecmis olsun migrenim var benimde ne acı
kuelkedisi Paresss Paresss çok geçmiş olsun lavanta yağı koklayın yada sıcak suya lavanta koyun buharını biraz soluyum rahatlarsınız belki lavanta yoksa papatya da olur
Paresss htcmuhammed İyi geleceğini bilsem hemen giderim . Migren değil bu seferki şakaklarım kaşlarımın olduğu yer acaba sünislerden dolayı mı ?
htcmuhammed Paresss Paresss bilmiyorum ki kuzum bende migren var tuttugun da beni mahfediyor acile gtmstm parol takmislardi brz olsun dinmisti benmde basm tuttu mu bi kac gun gecmiyor
Beyhan60 Benimde gecen agridi bir tane parol istim sinro limon damlattim hatta cayi limonlu istim gecirdi
Casolina Paresss benimde bazen hap içsemde geçmiyor anneme gidiyorum bana birde suya okuyor 3 yudumda içip yüzümü yıkıyorum biraz balkonda duruyorum geçiyor bugün öyle oldu geçti şükür kendinizde kendinize okuyun yada birine okutun inananınki ilaç içtiğinde geçmeyen ağrı benim annem bana okuyunca geçiyor deneyin bence
Paresss Casolina Okuttum bende :) annenizin okuması kuvettli sanırım adım serap beni bi okusın belki geçer😇
Casolina Paresss benim ilk zamanlarda çok ağrımıştı 2 gün boyunca zonklamıştı beynim dayanamadım doktorumu aramıştım ağrı kesici içebilirmiyim diye sert ve sade türk kahvesi iç arkadan parol iç dedi aynısını yaptım inanın yarım saat sonra geçti ağrısı ben çok iğne ilaç kullanıyorum migren tipi ağrı yapabilirmiş ilaçlar