YazCilegi ecemsuu Az az sık sık yemeye calıs. Ögleleri kendine salata,brokoli,galeta-peynir yap. Meyve ve kuruyemiş yemeye calıs. Ya da bi kase yogurt. Ekmeği azalt 😁
Asrinbaby ecemsuu canim badem ceviz uzum falan ye mesela muz ye yanında. Bende baktım kilolarla baş edemiycem bunlara başladım. Abur cubur da yiyorum gerçi engel olamıyorum 😣 aciktikca ağzına ceviz badem gibi şeyler at
ElifKarata Asrinbaby kuruyemiş daha çok kılo yapar fazla kaçırma canm doktorm söylemişti ilk 3 ay günde 1 kase yedim 3. Aydan sonra fazla yeme dedi
ElifKarata Asrinbaby muz un Bebeğe güzel kılo aldırdığını duymuştum 😘☺😊🙏🙏 vallahi birazda bünye meselesi bence
Arya92 Kavrulmamış kuruyemiş Ceviz badem fındık Meyve+süt ya da yoğurt ya da kefir Ben aciktigimda yani ara ogunlerde bunları yiyorum. Evde içim kazanırsa da peynir zeytin yine yukarda saydiklarimdan
Nesomer ecemsuu bende ekmek yemeyince doymuyorum ya daha 14. Haftalığız ama pilavı bile ekmekle yer oldum huyum suyum değişti iyice 🙈
Fulyag ecemsuu Ben de çok acıkıyordum hala acıkıyorum ama saatte bir ağzıma hafif birşeyler atarak yatıştırmaya çalışıyorum kendimi
Betlugurnr ecemsuu vallahi bende aynı sekilde cok acıkıyorum ve kendimi durduramıyorum peynir zeytin felan agzima bile suremiyorum meyve ve abur cubur 😐😐
deletedmom24 ecemsuu durdurma canım ya porsiyon kontrolü yap. Ana öğünden sonra acıkıyorsan meyveyle geçiştir. Hamileyken normalde almamız gereken kaloriden 300 kalori fazla almamız gerekiyormuş ben böyle kontrol etmeye çalışıyorum