Busra53 Bence kilo almakla alakasi yok ben herşey yiyorum ama bence bebişim kilo alıyor ben fazla almıyorum 🥰
Denizinci Selimem 👍 inşallah böyle tamamlarız. 5. Aya kadar hızlı aldım son 2 aydır dikkat ediyorum açıkçası. 🙈
Asaltntyr Selimem oldum olası zayıftım hamileliğimde sıkıntılı geçti ilk üç ay bulantılar daha sonra mide rahatsızlığım yüzünden aşırı mide yanması derken çok almadım. Bundan sonra alırım gibi görünüyor çünkü boğazım hiç durmuyor gece çikolata filan yiyorum 😅
Meriwa Busra53 yok kız ben yüzüne vuruyorum oğluna böyle demişssin beğenmedin ama neyse diyorum 😄😄😄 o sinir oluyo
Busra53 Meriwa banada gecen diyo kaynanam üstündeki dar oluyor sana rahatsız olmuyon mu resmen kilo aldın dedi bana bend dedim yoo gayette rahatım 😂😂
Meriwa Busra53 ah ah oğlan anası olcam bende ilerde gelinde burda çekiştircek beni 😄 neyse cıkıyorum ben bu postdan 😁
Busra53 Meriwa valla ben oğlan mi kız anasi mi olcam belli değil 21 haftalikk olduk hala cinsiyet belli olmadı 😂
Edanur5558 Selimem Ben 60 kiloyla hamile kaldım 16 haftalık hamileyim geçen hafta kontrolüm vardı 5 kilo vermişim 55 olmuşum 😒