04052016mh Selimem şimdi bebek de küçük ilerleyen zaman da bebek büyüyecek keşke sadece bebeğim alsa ben kolay alırım zor veririm doğumdan sonra beni zorlar çok alırsam 😊
Silem @Selimem evet bencede..ilk hamile kaldığımda çok alırım diye düşünüyordum ama düşündüğüm gibi olmadı hiç..bebek besleniyor yediklerimden😇😇
mavisimm Mommytobe2020 6 da yemek yiyorum. bi kac saat sonra kuru yemis. gece uyumadanda meyve yiyip hemen kan hapimi iciyorum. C vitamini ile daha etkili oluyor kan hapi.
Silem @Selimem balık et çiğ badem ceviz süt yoğurt ve meyve ağırlıklı besleniyorum..doktorumun söylediklerinin dışına çıkmadım hiç..hatta bu gittiğimde ben kilo vermişim ama bebek almış🥰🥰
Esrazeynepsare 24 hafta olacağız yarın 2 kilo aldım 🥰 ilk hamileliğimde de 9, 10 kilo almıştım 🥰 bakalım bu nasıl olacak
-MelteMerve- Selimem merak etme canim dogumdan sonra emzirme doneminde hepsi fazlasiyla gidiyor zaten ☺️
Haticemre21 Selimem 39. Haftamda zorunlu sezeryan oldum 12 kilo ike doğuma girdim 45 kiloya indm 10 gnluk anneyim 🤗🙏
Mehriban94 Selimem ikiz gebelik 23 haftada 4 kilo almişim ama kendimi hiç kilo almiş gibi his etmiyorum 😊
semdem1 Selimem Ekmek yanında paket palet çikolata ve kavanoz kavanoz turşu yiyorum yememden kısmadım asla ama böyle tepki verdi vücudum 🤷🏻♀️ hergün düzenli bir şekilde yumurta da yiyorumm