Tazeannelik Zeyk yaa böyle hikayeleri okudukça içim pır pır oluyor, Çok geçmiş olsun, rabbim sağlıkla, huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏻🌸🌸
sonsuzask Zeyk Ooo demek sizde mezun oldunuz nurdan 😊 sıra bize gelmiş demektir artık,sağlıklı nice günleriniz olsun inşAllahh🥰
Sinem92 Zeyk yorumlarını, görüşlerini, fikirlerini çok beğendiğim güzel anne,harika bir evlat yetiştireceğine çok eminim 🙏 güzel günlerde büyütün inşallah 💕 mutluluk, huzur, sağlık hep sizinle olsun 😘
TMervee Zeyk çok çok geçmiş olsun sizin hikeyenizi bekliyordum.herkesinki gibi kolay olmamış ama atlatmışsınızz.neden kanamanız oldu pekii.çatı muayenesinde doktor anlamamış mı açıklık olmayacagını
Zeyk TMervee cati muayenesini yapan doktorumla acilde ki doktor aynı değildi. Ve bende hiç anlamadım 😔
Eymensmom35 Zeyk kaç haftalık doğdu cnm gözün aydın.. bu benım bir iki hfta sonra olucak doğum hikayene benzıyor🙏🤦🏻♀️Doktor norml diyor hep korkuyorm da ama durum elverirse ndn olmsn ama sancı cekipte sezerynda olmk istemm 😖😖
Zemine11 Zeyk canım benim çok duygulandım Rabbim yavrunu sana bağışlasın kuzum inşallah çok çabuk toparlarsın ikinizde sağlıklısınız ya buna da şükür Çekilen acı unutulur Rabbim kimseyi bu yolda koymasın Bebeğinin bahtıda ömrü de güzel sağlıklı olsun sana mutluluklar huzur şans getirsin hoşgeldin minik oğul onu öp benim yerime hoşgeldin minik adam 🥰
Tusubasa Zeyk caniimmmm gözün aydin rabbim sağlicakla büyütmeyi nasip etsin 😍 çok ama çok mutlu oldum görünce burda 🙏 çok çok geçmiş olsun 😍