Zeyk Zeynephatice07 çok hoş bir doğum tecrübesi yaşamadım ama çok güzel bir evladım var rabbim herkese daha iyisini yaşatsın 🙏
little_mom_141 Canım benim zor olmuş ama güzel olmuş 💖 Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah kuzunu. Artık darısı biz doguramayan Mart annelerinin başına 😂 🙈
Lsbebisim Zeyk Yaaa canım gorduyordum postlarını, yorumlarını filan daha doğuramadım diye filan 😍 gozun aydın Rabbim analı babalı buyutsun nerden bilebilirdin ki o kadar acıdan sonra bir de sezaryene alınacagını ama önemli olan sonuç 😍
Ummuserdogan Zeyk ooo biraz bakmıştım size hayırlı uğurlu olsun paşanız benm de oğlum 8 Mart 2017 de doğmuştu bize en güzel kadınlar günü hediyesi olmuş Allah analı babalı büyütsün acil şifalar diliyorum
aysekvrk Zeyk cnm çok geçmiş olsun Allah sifani versin bebeğini de sana bağışlasın bir ömür. Cnm niye o hastaneyi tercih ettin. Şehir hastanesi hakkında bilgin var mı doğum konusunda
ikincibebek2 Ummuserdogan kız beni beklemeyin artık ben doğurmayı düşünmüyorum alıştım artık Böyle yaşamaya😁 siz doğurun önceligimi size verdim 😎
VenusEva Geçmiş olsun. Cabucak toparlanmak nasip olsun. Ailecek saglikli mutlu huzurlu gunler hep sizin olsun. 🙏💙 Darisi da basimiza olsun 🙈☺