RuzgarsMommy Ahhh canın benim yaa normal acısını çekip sezeryan olmuş ama sende oğlun da iyisiniz yaa şükürler olsun ❤❤❤ miss kokuluyla unutursun çektiklerini kendinize iyi bakin şimdi çok öpüyorum 😍😙😙
Zeyk RuzgarsMommy kuzummm aynen öyle oldu ama daha iyi olacağız darısı sana daha güzel bir doğum yasa inşallah 🤗🙏
Tukec Zeyk Seni çoğu postta görüyordum.Yüz yüze tanışmadık ama doğumunu okuyunca bir mutlu oldum😍Yaşadığın zorluğa rağmen sen ve oğlun sağlıklısınız. Hepsi geçer. Allah analı babalı büyütsün.Darısı biz bekleyenlere olsun 😍😍😍
UraSsmom Zeyk Maşallah zor olmuş ama sonucu herşeye değiyo dimi ☺️Rabbim sağlık sıhhat versin evladına, evinize huzur bereket versin inşallah 🤲🏻
BusraDevlet83 Zeyk Çok sevindim canım😊 Iyiyim de gebelik şekeri yüksek çıktı benim. Bugünden itibaren diyet basliyorum😕 Pazartesi de diyetisyene gideceğim. Akşam yediğim tüm nevalelere paydos🙄💋
Zeyk Medine_1992 kuzummm aynen bende yazamadım ama bugün yazdım sana sen gormedin. Herey guzel gidiyor sizde birbirinize aliştiniz cok şükür 🙃❤️
Ysnrgnc Gözünüz aydın sağlıklı sıhhatli kavuşmuşsunuz çok şükür 🌸 bende Eskişehir’de yaşıyorum tanışıp arkadaş olabiliriz bir şeye ihtiyacınız olursa yardımcı olmayı çok isterim
Zeyk Ysnrgnc çok teşekkür ederimmmm. ya çok güzel tabiki tanışalım güzel olur biraz kendime geleyim toparlanayim haberleşelim🤗
Zeyk Ozlm_k şehir Hastanesi'ne hiç gitmedim canim. Ama ben Yunusemre de çok rahat ettim. Sancı odaları tek kisilikti. Servis odaları 2 kişilik ama benim yanım boştu. Hafta sonuna doğumun denk gelmesi daha iyi oldu karışan görüşen yoktu. Çok ilgiliydi herkes.