Herkese iyi akşamlar kizlar
Beni tanıyanlar merak edenler ve bir çok postta edindiğim güzel forum arkadaslarim bende doğurdum.
Dün akşam saat 20.45de yoğun sancı ile hastaneye geldim. Bir iki gün öncesi de nişanım gelmişti. Her neyse açıklık bakıldı yoktu nstde sancılarım çok yüksek ve bebeğin hareketleri durgun olunca hemen yarış verildi. Gece 3e kadar sürekli açıklık bakıldı sancılar 210ustunde ama açıklık 1cmden ileri gitmedi.
Sürekli tuşe olmam, kanamamin çoğalması çok zorlu süreçti. Bu arada iki doktorum vardı takipli olduğum ama ben Devlet Hastanesi'nde doğum yapmayı tercih ettim.
Çatı muayenesi olduğumda normal doğuma müsait olduğum soylenilmisti. Ama dün gece acilde ki doktorun son açıklık bakmasinda bana söylediği
Zeynep güzelim malesef senin rahmin çok geride bu sancilara hiç açıklık olmaması çok kötü hiç gevşeme yasamadigin için bebeğin kalp atışı düşüyor son bir nst alalım sana bu acıları daha fazla çektirmek istemiyorum onayliyorsan sezaryene alalım dedi.
Tabi ben o ara artık sancinin doruklarini yasadigim için artık yalvarıyorum ki alın çocuğumu içimden diye😬
Son nst hiç iç açıcı gelmedi sezaryen onayı verdik. Derhal ameliyata hazırlandım. Korku panik heyecan üşüme zangir zangir titremeyle ameliyata girdim. Spinal sezaryen oldu dogumum. İçimden oğlum çıkınca herşey bitti🙏
Doktorun ameliyat sırasında soyledigiyse öyle yerinde bir karar vermişiz ki bebeğin kakasını yemeye başlamış oldu.
Aynı anda normal doğum sancısı çekip aynı anda sezaryen doğum yapmak hayatımda edindiğim en üst acılı tecrubemdi. Geceden yaşadığım sancılar sebebiyle sezaryen ağrılarım çok şiddetli geçiyor.
Ama oğlum kollarımda mis gibi uyuyor.
Doğum yaptığım hastane Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi
Acil ebeleri, doğum hane ebeleri,doktorum Funda hanım ve ameliyata girdiğimiz anestezi uzmanları hepsi aşırı samimi ve ilgililerdi. Allah hepsinden razı olsun ki beni korkutmamak için çok iyiydiler. Devlette doğum yapan biri olarak iki gece sonra buradan mutlu ayrılacağım. Zorlu bir doğum tecrübesi yaşamış olsam da oğlum pamuk gibi.
8 Mart gece 4.15de 3590gram dünyalar tatlısı bir bebek dünyaya getirdim. Dilerim bahtin güzel olur oğlum
Şimdiden merak eden yazan soran herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Bebeğini bekleyen herkese hayırlı doğumlar diliyorum🌸🌸❣️