Meriwa Ellosluk ya illaki değildir de çatcak insan mı bulamadınız anlamadım bayan sordu nezaketen fikir sundum gider bakar araştırır tercih ona kalmış hamileyken hormonlarınız kadın milletine mi tavan yapıyo anlamıyorum ki 🤦♀️
RabiaOkan Edolili Canım ya bir şey sormak istiyorum. Ben devlet hastanesine gidiyorum ama renkli fotoğraf almak için bir seferlik özele gitmek istiyorum. Biliyorum çok saçma ama bebeğimi merak ediyorum. Muayene ücreti ne kadar ve istesem verir mi?
Edolili RabiaOkan muane ücreti 95 TL tabiki verir renkli ultrason cihazı mevcut çok tatlı hoş bir kadın çok iyi ilgisi tavsiye ederim 😊
Ummuhumeyra Babyveannesi özel ortadoğu 19 mayıs hastanesi doktorum naciye sandıkçı çok memnunum tavsiye ederim fiyatları da uygun bir çok hastaneye bakarak
Ellosluk Meriwa senin de burada atar yapmana gerek yokki bildiğimiz bir durum var ki burada birbirimize yardımcı olmak adına şeffaf paylaşımlar yapıyoruz arkdaşım tanışmaya gitti doktorla yüzüne bile bakmadı doktor ama Instagram'da öyle durmuyor
Tucengiz4480 Elif578 bugün kontrole gittim odaları da gezdim. Süslemeler onlara ait ben çok beğendim hatta video çektim odayı da kapıyı da süslüyorlar 😍
Htcugr Elif578 kapı süsü , kapi tülü 5li ya da 6li balon gri ve beyaz renkte , şerbetlik, vazo içerisinde yapay çiçek , aynalı sunum tepsisi, 10 tane mum ya da kokulu taş, lohusa tacı ve terliği oluyor 😋 eksik var mı hatırlamıyorum
Tucengiz4480 Elif578 bebeğin isimliği değil de hoşgeldin bebek yazılı kapı süsü var. Ben yaptırmayacağım onu bize veriyorlarmış zaten hediye mumluklar da hediyeymiş. Video çektim foto değil nasıl yüklenir bilmiyorum ki 🤔
Htcugr Elif578 hastanenin kapı susunu tercih etmicem ben kendi yaptırdığım kapı susunu asariz kapıya. Her doğum yapanın odası aynı oluyor çünkü . Farklılıklar hoş oluyor 😁 bide ekstradan ziyarete gelen yakınlarımız için sukulent ve çikolata alcaz . Odalar öyle aman aman büyük değil . Küçük yuvarlak bi masa var (o yuvarlak masayı da gri tül ile susluyorlar) o masaya onlar ancak sığıyor zaten 😁 hı bide anne ve bebek yatağına cibinlik takıyorlar
Elif578 Tucengiz4480 hımm video nasıl yüklenir bende bilmiyorum haftaya bende kontrole gideceğim bende bi odalara göz atarım ozaman 🤗
Elif578 Htcugr aynen bende çikolata ve kapı isimliği yaptırırım burda kimsemiz yok pek gelen giden olmaz bu arada hastane personelimi süslüyor odayı eşim beceremezde öyle şeyleri 😀 bide acaba doğum için geldiğimizde hemen süslü odaya mı alıyorlar sonradan mı süslüyolar bilginiz var mı 😀
Htcugr Elif578 daha öncesinde Hazır oluyor odalar ve ya siz gelmeden hazırlıyorlar diye biliyorum 🤷♀️ organizatör ile anlaşmış hastane . Herşeyi onlar yapıyor